fbpx
И аз съм човек

Ако още не сте купили количка, прочетете това!

13 април 2016

Ако ви предстои да избирате количка и след няколко тура по моловете и около три хиляди разговора с приятелки все още нямате НИКАКВА представа какво ви трябва, ето ви още една подробност, която съвсем да ви замае. Опцията летният кош да се обръща по посока и обратно на посоката на движение (тоест – да гледа напред и към вас), е незаменима, защото:

  • uогато преминете от зимен на летен кош, но още не сте свикнали да не виждате детето пред вас, тази функция ще ви позволи хем да ви е под око, хем то да се оглежда наоколо, и да цари мир и щастие
  • uогато тръгнете на дълга разходка и срещу вас (респективно – срещу детето) се облещи жарко слънце, възможността да обърнете коша и да му осигурите сянка е незаменима
  • същото като в точка 2, когато духа вятър, вали сняг или дъжд

С течение на времето ще свикнете още от вкъщи да преценявате как да сложите коша, така че да не се налага да го местите в движение навън.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross