fbpx
И аз съм човек

10 невероятни неща, които някои бременни правят

1 март 2017

Помните ли - или знаете ли въобще, за клипа It's all in me на Ciara? Видеото е от кампанията #ImEveryWomanChallenge на списанието Harper's Bazaar, а тук можете да видите жестоки клипове на страхотни жени, които записват своето послание с този хаштаг. Противно на очакванията, Сиара не е родила в края на клипа, но може би това се случва само на селебритата - ние, обикновените жени още на първия куплет щяхме да сме закъснели за епидурална упойка дори.

Макар да е възможно Сиара да е извънземна, подходихме скептично към видеото и решихме да проверим има ли и други жени, които правят необичайни неща - или поне необичайни за една бременна. Интернет още веднъж не ни разочарова.

Само докато гледахме снимките на тези жени, се изтощихме максимално. И как няма - създаването и раждането на нов човек е адски изтощителна работа! Отворете си един шоколад и се насладете на тези изумителни жени. Моля, не опитвайте сами тези пози или дейности, особено ако сте в напреднала бременност. Никоя снимка не си заслужава да изложите себе си и нероденото си бебе на опасност.

Ето десет жени, които, освен че са бременни:

  1. Въртят два самурайски меча, докато балансират само на един крак.
Flickr: justbecause
Бременна в 8 месец и 3 седмици! (Flickr: justbecause)

2.  Звездата на карнавала!

Flickr: memnativ

3. Тичат като Форест Гъмп!

Flickr: nathaninsandiego

4. Изглеждат като Богинята на морето, докато правят йога!

Flickr: joselugo

5.  Гмуркат се с шнорхел и минималистични бикини!

Flickr: stuandgravy

6. Изкачат планина, като Ейми Роузбъроу, майка на две деца!

Ейми Роузбъроу от Орегон, САЩ, майка на две деца, която няма страх от нищо.

7. Тичат с цвете в косите на републиканско състезание - като Алисия Монтано!

Alysia Montano, петкратен национален шампион, е бременна в 34 седмица, когато се състезава в четвърт финалите на бягане 800 метра в открито състезание на САЩ през 2014.

8. Продължават с акробатиката!

Най-отдолу е 39-годишната майка и цирков артист от Ню Йорк Мишел Арвин.

9. Танцуват!

Flickr: 37873897@N06

10. ...печелят Олимпийски медал!

Бременна в петия месец, Кристи Муур се състезава заедно с Канадския Олимпийски отбор по кърлинг в Зимната Олимпиада във Ванкувър през 2010. Отборът ѝ спечели сребърен медал.

Каквото и да правите, не забравяйте, че правите най-важното нещо на света - създавате живот и това е страхотно! Така че - не се чекнете и не заставайте в безобразни пози, а по-скоро си легнете удобно и гледайте как другите се чекнат!

 

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross