fbpx
Новини

Хю Грант и Матю Макконъхи сватосаха родителите си

20 януари 2020

Матю Макконъхи е потвърдил, че 88-годишната му майка ще излезе на среща с 91-годишния баща на Хю Грант тази седмица, предава Yahoo News. В свое интервю преди време актьорът се пошегува, че ще вземе да запознае майка си Мери Катлин Маккаб с Джеймс Грант и изглежда това вече се случва.

“Баща му е на 91, майка ми на 88. Защо не?”, казва Макконъхи пред журналисти. “Предстои им да се срещнат в идните дни и вероятно няма да ги видим до края на вечерта”, продължава да се шегува той.

Бащата на Матю - Джим Макконъхи, който починал през 1992 г., е имал връзка с майка му с известни прекъсвания. Двойката се е женила всичко на всичко три пъти, а самият Матю Макконъхи е плод на връзката им след третата сватба.

Майката на Хю Грант - Финвола, почина през 2001 г. на 67 години от рак на панкреаса, оставяйки баща му вдовец.

Самият Грант беше дълго време ерген, но днес вече е със съпруга - Анна Абърстийн. Освен това е баща на 5 деца - три с Абърстийн и две от предишната му връзка с Тинглан Хонг.

Грант наскоро сподели, че преди време е бъркал много за брака и семейството, отлагайки семейния живот прекалено дълго. “Бил съм в грешка, в тотална заблуда. И като станеше дума за деца, само гледах с досада. Хората ми казваха “Хю, не разбираш!” и бяха абсолютно прави.”

Снимка горе: The Gentlemen Movie

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross