fbpx
И аз съм човек

Усещане за косатка

8 април 2018

В списъка какво да не казваме, когато разберем, че приятелка е бременна, запишете и: „Значи все пак си успяла да правиш секс?“. В повечето случаи тя наистина е правила секс, но констатацията за това не звучи много лицеприятно. Освен това рискувате да ѝ напомните и, че ѝ предстоят сексуални преживявания И ПО ВРЕМЕ на резултата от предишния секс. Може някой да се изненада, но обикновено бременните жени не се чувстват в най-върховата си сексапилна форма по време на точно тези 9 месеца. Знаем, че има изключения и, разбира се, ще ги срещнем веднага в коментарите под тази публикация.

Обаче ако не броим тези няколко жени, повечето бъдещи майки не свързват бременността с идеята за еротичен сън, докато не се прояви един от типичните ефекти на бременността. Хормоните, които бушуват по време на бременност, са същите, които подтикват тялото ви да забременее.

МАКАР И БРЕМЕННА, всяка жена има нужда и иска интимност. За всички тях Мел Уатс е написала поема в стил „В какво се превръщат мечтите“, която ние разбираме толкова добре. Това е поема за това колко много искаш, а какво става наистина.

Мел разказва откровено за факта, че макар тя и съпругът ѝ да се опитват и наистина да полагат усилия, тя някак не успява да се настрои на максимална сексуална вълна и да разцъфне като ранен зюмбюл в леглото по време на бременността си в 30-та гестационна седмица. „Ще бъда най-страхотната бременна секс богиня на света“, си казва Мел.

Вместо да запази в тайна какво се случва наистина и да умре от срам, Мел решава открито да говори за всички причини, поради които сексът по време на бременност е една идея по-малко от идеален.

Ето и свободен превод на поемата:

„Опитваме. Наистина полагаме усилия.
Знам, че все стигаме дотук и си обещах, че този път ще е различно.
Ще се отдам на емоцията – казах си.
Ще избухнем – казах си.
Ще се любим страшно много – казах си.
Аз ще съм най-добрата бременна секс богиня на света – си казах аз.

Ами, да, ама ето ме и мен.
Като косатка в зряла възраст.
Потна.
С ежедневна дамска превръзка – не защото съм супермокра.
На корема ми има обрив от стриите и разтягането на кожата.
Гърдите ми са твърди оръжия, които могат да нокаутират някого.
Дишам тежко.
Последното ми бръснене беше по напипване.
Вътре в мен растат 10 пръста на ръцете, 10 пръста на краката и всякакви видове телесни части, които се бутат на всички посоки.

А той все още с радост ме нарича красива и секси. Какво не му е наред на тоя човек? Аз съм в най-лошия си вид. Гърдите ми сълзят, смърдя, мрънкам и съм космата и се сещам, че под гърдите съм по-потна, отколкото той в слабините си в най-горещия ден.

А той все още ме иска. Дали няма фетиш към точно такива неща? А дали не е просто един страхотен, грижовен и мил съпруг, който никак не го бива да лъже, женен за една свръхемоционална бременна жена. И в двата случая е мой и не го давам.“

Публикацията ѝ е провокирала над 4 хиляди реакции и няколкостотин коментара. Повечето (бъдещи) майки си отдъхват и откровено споделят как най-накрая някой облича в думи как се чувстват и какво се случва в спалнята им. Повечето от тях допълват, че освен че бременната жена всичко я боли, най-много иска да си подремне, което винаги пречи на споделянето на активния сексуален живот и желание от страна на мъжа ѝ.

Ето някои от реакциите:

Lexi Wilcox: В 32 гестационна седмица съм, напълно съм съпричастна. Тайно си мисля, че мъжът ми се е побъркал. Искам да кажа, кой нормален човек би искал секс след думите: „Скъпи, я виж, това хемороид ли е?“?

Danyell Edwards: При първата бременност не можехме да спрем да правим секс. При втората не можех дори да спя в едно легло с него. Хормоните са луда работа.

Carly Ann: ДА!!! Аз съм в 34 седмица и се притеснявах, че само на мен се случва да се чувствам така! 🙂

Хайде, не бъдете срамежливи, споделете какво мислите и участвайте в нашето проучване дрямката след шоколад по-хубава ли е от секса?

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross