И аз съм човек

Топ специалисти отговарят на въпроси за бременността и детското здраве

25 септември 2017

 

Всички бременни, вече родили жени или просто хора, на които темата за бременността и детското здраве им е важна и интересна, са добре дошли на популярния „Форум бременност и детско здраве“, който за първи път ще се проведе и в град Пловдив.

Събитието, организирано от сайта Puls.bg, ще се състои на 1 октомври, неделя, в зала „България“ на Международен панаир Пловдив, където доказани медицински специалисти ще дикутират най-важните въпроси за бременността, раждането и грижите за новороденото.

Женската консултация и проследяването на бременността са сред акцентите, които ще бъдат обсъждани по време на форума. В панела „Бременност“ ще говори акушер-гинекологът д-р Васил Даскалов, а с лекция на тема „Девет невероятни месеца под сърцето на мама“ ще се включи и ембриологът д-р Мариела Даскалова.

Всичко за етапите на раждането, решенията в зависимост от процеса, както и за страховете и начините за справяне с тях, бъдещите родители ще научат от панела „Раждане“. Съвременните аспекти на естественото раждане ще представи д-р Георги Амалиев.

Важната тема за ровечето родители – тази за стволовите клетки, ще бъде засегната от д-р Пачеджиев, а защо неонаталният период е най-важният в живота ни ще разкрие специалистът д-р Диана Аргирова в панел „Бебе и детско здраве“.

По време на събитието ще можете да научите как да се подготвите за раждането с помощта на йога за бременни, кои са най-големите заблуди за кърменето, как можем да профилактираме острите респираторни инфекции у децата и много други важни и интересни теми.

„Форум бременност и детско здраве“ е мястото, на което можете да имате личен контакт и да зададете индивидуалните си въпроси, свързани с бременността и майчинството, на топ медицински специалисти.

Събитието се провежда за седми път, като изданията в София традиционно привличат близо 1000 посетители дневно.

Форумът е със свободен достъп за всички посетители. Актуалната програма можете да намерите на сайта Puls.bg, където имате възможност и да се регистрирате безплатно за събитието.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross