fbpx
Новини

Той е на 8 и печели най-много в YouTube

7 януари 2020

Раян Каджи е на 8 и има 23 милиона последователи в канала си в YouTube, което ще рече, че може да си организира малка армия от верни фенове и – ако е достатъчно сепаратистки настроен – да си основе собствена държава.

За щастие, както вече казахме, той е САМО на 8 и засега се е концентрирал в изкарването на пари. Прави ги, докато снима видеа за YouTube, и очевидно го прави по-добре от всички останали, защото Форбс го класират на първо място по приходи сред всички ютюбъри.

Смята се, че приходът му възлиза на 26 милиона долара през 2019-а, като е подобрил собствения си рекорд от 2018 г., когато е изкарал 22 милиона. Всички тези пари той печели, докато си играе и пробва играчки в канала си Ryan's World (не са ли стигали децата ви по неведоми пътища до него?). Каналът си основава през 2015-а, когато е на 4 и към момента някои от най-популярните му видеа са гледани едни нищо и никакви 2 милиарда пъти.

Първоначално малкият се занимава само с отваряне на кутии с играчки и разглеждането им, но после се впуска в овладяването и на други влогърски "жанрове" и днес цялото му семейство взема участие в канала му. Майка му, баща му и двете му сестрички близначки се снимат във видеата редовно.

Популярността му го изстрелва извън орбитата на YouTube и Раян вече слага името си под най-различни продукти: играчки, дрехи, обувки. Има и собствено предаване по Nick Jr.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross