fbpx
Животът с деца

Супер странни детски продукти

17 февруари 2018

Това е списък на суперстранни детски продукти, които някой някъде, незнайно защо, е измислил и продава. Ако случайно разполагате с някое от тези или пък с други чудати изобретения, моля снимайте и споделете.

Изкуствен бебешки бретон

Бебетата са суперсладки и страхотни, обаче знаете ли как бебето ви наистина ще изглежда милинко? Ако не беше толкова плешиво. Фирмата Baby bangs най-накрая е намерила решение на проблема. Прикачате ето тези деликатни косми, залепени на диадема и, voilà, бебето ви вече си има собствено тупе, което грам не личи, че е изкуствено! Плюс това изкуственият бритон не е никак скъп - едва $29.95!

Дизайнерски пликове за повръщане

Има няколко неща, които просто няма как да разкрасите и повръщането е едно от тях. Явно от Morning Chicness Bags са решили, че да държите в чантата си хартиена дизайнерска торбичка с красив бамбуков принт ще облекчи сутрешното ви гадене. Можете да си поръчате 20 само за $12.95!

Закачалка за бебета

Да, правилно прочетохте. Обаче признайте си, че ви се е случвало да сте на ръце с бебето, докато трябва да отидете спешно до тоалетната и се оглеждате къде да го оставите за няколко секунди или минути. За да не се чудите дали на пода има микроби или дали ще влезе в душ-кабината, докато вие сте на тоалетната чиния, ето и решението: закачалка за бебета! Трябва, разбира се, да успеете да напъхате И ТОВА в бебешката чата, защото сто на сто ситуацията със спешната тоалетна ще ви се случи поне веднъж извън дома!

Babykeeper Hanging Harness, само за $39.99!

Брошка „Плацента“

Доживяхме велики времена, в които има бижута, които олицетворяват плацента! Някои старомодни хора още носят сърчица на врата си, но модерните, съвременните хора се окичват с плацента!

Брошката се е продавала само за $18 на Placenta Brooch, но количествата са изчерпани... за жалост. Можете да замените с брошка от бъбрек обаче...

Писоар за малки момчета

КОЙ не би искал да има още една тоалетна да чисти и да забърсва ОЩЕ пръски от урина?!

Блуза, която стимулира детето

Откакто родихте всичко наоколо е затрупано със стимулиращи сетивата на бебето играчки, постелки, дъсчици и какво ли още не. Остава и вие да се накичите с тях и съвсем да се изгубите... Е, вече и за това са помислили някакви много мили хора.

Огърлица с ембрион

Това е за любителите на брошка „Плацента“, ама по-така. Ако сте имали проблем със запознанствата досега, ето решението.

„Я, каква хубава огърлица имате. Какво има в контейнерчето?“

„А, нищо особено. Просто ембрион. А вие как се казвате?“

Безмълвни сме.

Повод за дете

Понеже унижението да се държиш към детето си като към домашен любимец само по себе си не е достатъчно, ето – има измислена и каишка, която да държи детето завързано за майка му.

Новородена кукла... или раждаща се кукла

Ако детето някой ден ви попита откъде се появяват бебетата, най-добре направо да им покажете, нали? Раждащата се кукла върви в комплект и с изпадаща плацента за още по-реалистично впечтление! Продава се на mamamordolls.com под името Hand-crafted Birthing Dolls. Ако тази не ви хареса, ето още една:

 

Пожелаваме ви хубав ден и чакаме да споделите и вашите чудати бебешки продукти и подаръци!

 

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross