fbpx
Силата в теб!

Спасение за нискокалорични дни

23 февруари 2020

Това тук са малко калории и мнооого протеин. На вкус е приятно сладко и свежо, освен това засища! Минава идеално и за сутрешна, и за следобедна закуска. Върши работа и като заместител на торта или сладолед, или изобщо всякакъв десерт.

Общо взето, когато калориите за деня привършват, а целта за протеин е далече – бихме могли да си направим това. И както отбелязват Поли и Дани, които ни го приготвиха, това на снимката трябва да разделите с другарче, да не кажем с пет другарчета!

Протеинът в целия пай е достатъчен да задоволи нуждите на повечето хора за цял ден. И ако сте решили да гладувате на чай и плодове, доста по-добре ще ви се отрази да гладувате на чай и протеинов пай, съветват хората, които разбират от гладуване.

ПРОТЕИНОВ ПАЙ

Калории 583
Протеин 95 г
Време 15 минути

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Разтворих 10 г желатин в 20 мл топла вода. Добавих 500 г кисело мляко 0,1%, 120 г извара Пилос 0,3% и 70 г суроватъчен протеин. Подсладител без калории на вкус и по избор.

Разбърках всичко с пасатор и оставих за една нощ в хладилника.

При сервиране украсих с една нектарина (65 г).


Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross