fbpx
Новини

Сопот събира малки и големи въздухари на щур фестивал

7 септември 2017

Фестивал на свободния полет за деца и техните родители ще се проведе от 8 до 10 септември на Манастирската поляна в Сопот.

Събитието ще изобилства от разнообразни активности, подходящи за деца – организаторите са предвидили детски кът за всички семейства с малчугани, а в зоната (до станцията на лифта) е разположен и плувен басейн, в който ще можете да се бухате донасита колкото си искате!

По-смелите хлапета могат да се наредят за участие в предизвикателството Карнавал във въздуха, в който всички желаещи да летят в тандемен полет, трябва да се пременят в цветни, щури, забавни костюми и/или аксесоари, с които да полетят във въздуха. В задачата има условие да помислят за украсата и на своя пилот!

Най-харесваните участници в карнавала пък ще бъдат наградени с приключенски награди.

Към всички тези активности добавяме и представленията на циркови артисти от трупите на „Играчка-плачка“ и „Combino Circus“, както и демонстрации по кунг-фу, което означава, че просто трябва да грабнете децата и да изкарате уикенда в Сопот, защото там ще е фантастично!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross