fbpx
Новини

Свети Валентин по Fox Life идва с тежка любовна геометрия

12 февруари 2019

Свети Валентин наближава и ако в живота ви липсват необходимите съставки за една хубава светивалентинска любовна драма – тоест, имате си напълно хармонични любовни отношения или пък такива въобще отсъстват, най-доброто, което можете да направите, е да си ги доставите по телевизора.

И въобще, когато става въпрос за драми, най-добре е, ние да участваме в тях като странични наблюдатели, които само бъркат в купата с пуканки и усилват звука.

И така, какво да ви препоръчаме специално за Свети Валентин?

Продължаваме традицията да следим един от новите сериали по Fox Life - „Специализантът“, и сега е време да му обърнем внимание и от любовна гледна точка, защото в болницата освен спешни медицински ситуации има и доста спешни... любовни такива. Няма да е пресилено дори да кажем, че в „Частейн Парк Мемориъл“ бушува истинска епидемия от сърдечни трепети и любовни триъгълници.

Вече сте запознати с факта, че в сериала участват доста сексапилни актьори, чиито герои, разбира се, са замесени в сложни взаимоотношения. Единият от тях е д-р Девън Правеш в ролята си на любовна хипотенуза, а катетите в триъгълника са поделени между приятелката му Прия (с която дори развали годежа точно преди сватбата – адски гаден номер!!) и колежката му Джулия. Какво ще се случва с тях, е въпрос, чийто отговор ще разберем в следващите епизоди – надяваме се само никой да не се пореже на острите ъгли на триъгълника.

Другата любовна геометрична фигура пък е с участието на Мина, която, без въобще да подозира, е обект на силни любовни приливи от страна на ментора ѝ – доктор Ей Джей Остин. Разбира се, ние не сме седнали да гледаме някакъв скучен сериал, така че не се притеснявайте, че ще имаме една проста любовна история - Мина понастоящем е замесена здраво с Мика Стивънс.

Ето ви вече два триъгълника в една-единствена болница – човек би се зачудил как лекарите имат време да обръщат внимание на пациентите си с толкова много проблеми на любовния фронт...

Нека добавим и факта, че Ей Джей, освен че е влюбен, е и много принципен – и за нищо на света не би престъпил границата между професионалните и личните отношения. Което, разбира се, ще го вкара в чудовищни вътрешни драми, но все пак такъв е жанрът на целия сериал, няма да го мислим твърде много – ще се оправи!

Надяваме се само да му уври главата и веднъж щом престане да бъде ментор на Мина, твърдоглавият лекар да се престраши да я хване по-здраво за ръката. Дотогава ще се наложи да бъдем търпеливи и да си пускаме всеки вторник Fox Life, за да викаме с всички сили в полза на Ей Джей и да му вдъхнем кураж да мине една стъпка по-напред в любовните си трепети.

Според сценаристите ще има да почакаме, но ние не бързаме – още е зима и какво по-хубаво от това да си седнеш на дивана в топла вечер и да гледаш проблемите на други хора?

Можете да го направите още тази вечер, от 22 часа и да се убедите, че в историята на любовните връзки никога не сте виждали по-триъгълен Свети Валентин!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
Етикети
cross