fbpx
И аз съм човек

Революции могат да се правят и от дивана

20 януари 2021

Светът е виждал и преживявал много революции и за много от тях е давал жертви през вековете. И ето ни и нас днес, ползваме извоюваните права от всички тези революции, лежим си удобно на дивана вкъщи и единственото, с което се борим, са другите хора, които искат да ни измъкнат под носа телевизора или фотоапарата, които сме си харесали на намаление в някой сайт.

Ще кажете – “Глупости на търкалета, ние се борим за толкова по-съществени неща в живота!”, – но само да ви покажем кампанията Революция на цените в eMAG и сме сигурни, че моментално ще забравите всичко останало.

Майтапът настрана, но наистина има такава кампания и тя вече е активна – от 19 до 22 януари в eMAG ще откриете хиляди стоки (над 30 000 за по-пунктуалните ни приятелки) на намалени цени.

Категориите също са доста – от телевизори до памперси, от спортни артикули до IT продукти, въобще – океан от стоки, които можете да разглеждате от телефона си, без да сте направили и една крачка из някой претъпкан магазин.

Понеже се намираме в Майко Мила!, предполагаме, че имате деца, за които непрекъснато пазарувате какво ли не. Именно бебешките и детските стоки са стихията на тази Революция, а от нея подбрахме няколко яки неща:

пелени – в чутовното количество от 160 броя, така че да си имате пелени едва ли не до лятото и да не го мислите това бебе има ли какво да носи, или няма.

бебешка пяна за миене, защото бебетата са много досадни, като почнат да се оплакват, че са им свършили шампоанът и пелените. Ето с този голям флакон пяна ще можете да го къпете поне 2 години, а после да му обуете памперса от горния абзац!

И ето, след като сте го изкъпали и обули в памперс, то вече е порЕснало (както викаше Пипи) и вече има нужда от пособия за писане. Грабвате му една дъска за писане с два коша за съхранение на играчки, и не го мислите, докато стане тийнейджър – само го миете и му сменяте пелената от време на време!

А след като си напоръчате пелени, дъски и пяни за миене, минете и през другите категории и си вземете нещо и за вас, защото и вие сте човек. Накрая си изберете как ще платите, посочете си адрес на доставка – може и офис на куриер, и дори клон на „Български пощи“, и си легнете обратно на дивана да си починете. Защото каквото и да е, това си е Революция и вие сте взели дейно участие в нея.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross