fbpx
И аз съм човек

Ранно пиле, рано пее и си купува билет за фестивал

22 ноември 2017

Народът е казал, че луд умора няма, и това със сигурност е валидно за нас двете – вашите неуморими Красимира и Елисавета, които едва ще дочакат да приключи 2017-та година и ще се впуснат в нови начинания още в началото на новата година.

Няма да ви бавим с предположения и догадки – веднага казваме, че става въпрос за един страхотен фестивал, който ще се проведе още в края на януари.

На 20 и 21.01. 2018 г. ще бъде проведен фестивалът „Зимна приказка“ - част от събитията на проекта „Здравей”. Това е трети поред фестивал и поради големия интерес – първи зимен.

Събитието стартира на 20 януари, от 10 часа, в Интер Експо Център, град София.
Организаторите са си поставили отговорната цел да създадат много приятна обстановка, в която всички посетители да изживеят два дни в срещи с много яки хора и получаване на нови знания.

Идеята на фестивала е да популяризира балансирания начин на живот сред българите и особено сред младите и децата, а за тази цел са подготвили най-разнообразни събития:

♦ мастър Кулинарни Класове с едни от най-добрите мастър шефове

♦ десетки лекции с едни от най-добрите лектори в сферата на здравето и психологията
спортни класове и практики – различни видове йога, канго джъмпс, табата, танци, силови тренировки, ритъм терапия и много други

♦ спортни занимания и игри за децата – лека атлетика, кънки, хокей, тенис, търсене на съкровища и много други!

♦ десетки творчески работилници – керамика, рисуване, готвене, работа с хартия, свирене на музикални инструменти, изработка на козметика и какво ли още не!

И всичко това - в уютна атмосфера, придружена с чаша греяно вино, чай, топъл шоколад или купища други вкусотии.

На фестивала ще присъстват и доста изложители с какви ли не продукти и изобретения на изкуството.

Билетът за Фестивала дава достъп до всички лекции, спортни класове, работилнички и активности, както и подарък на входа - ароматна чаша чай. Входът за деца до 12 години (включително) е безплатен!

И понеже споменахме в началото, че и Майко Мила! ще има участие – ето го и него.

Освен че сме медийни партньори на събитието, Красимира и Елисавета ще ви очакват лично на фестивала, за да говорим за стереотипите и клишетата относно външния вид и физическата форма на майките, насаждани ни отвсякъде – от реклами, от предавания, от личния пример на безброй наглед перфектни майки.

Засега няма да издаваме повече, но ви гарантираме, че ще е супер интересно и яко, а вие си запазете отсега датите 20 и 21 януари и се подгответе, като прочетете повече за събитието в сайта на „Зимна приказка!“

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross