fbpx
И аз съм човек

Раждането на Пришълеца или най-смешната родилна фотоистория

11 октомври 2018

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Някои изображения може да бъдат възприети за твърде брутални.

ПРЕДИСТОРИЯ: Да снимаш бременността си, както и самото раждане на бебето, може да не е приоритет номер едно за някои жени. И когато Никол казва на съпруга си Тод Камерън, че целият патос около родилната фотография доста я притеснява, той решил да превърне това в най-смешното изживяване и за двамата.

"Идеята за фотосесията ми хрумна след като наскоро при една гаражна разпродажба намерих модел на Пришълеца“, разказва Тод Камерън за Bored Panda. Съпругата му веднага се съгласява с неговия план, защото и двамата са фенове на Хелоуин и въобще на всичко, което включва костюми, маскиране и „окървавяване“, и намира локацията за снимките.

За заснемането на кадрите с раждането на героя от филма на Спилбърг те се доверяват на фотографката Li Carter, на която ѝ отнема около час, за да увековечи чувството за хумор, с което семейството интерпретира повсеместното драматично документиране на родилния процес.

И, ето го резултатът. Фотоистория за раждането на пришълеца с близо 100 хиляди лайка и над 200 хиляди споделяния. Иначе не е за всеки.

 

Снимки: Li Carter

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross