fbpx
И аз съм човек

ПРОМЯНАТА започна, кандидатствайте до 18 юли!

22 юни 2017

Познавате ли човек с предприемачески дух и силна мотивация, който броди насам-натам и се опитва да внася ПРОМЯНА в живота на децата в България? Или пък може би вие сте един такъв човек и само се щурате и се чудите къде да посеете семето на цялата тази енергия и идеи за промяна?

Ако случаят е такъв, седнете мирно за 5 минути и прочетете това.

За четвърта поредна година фондация Reach for Change България и Нова Броудкастинг Груп търсят под дърво и камък точно този човек.

Да, инициативата ПРОМЯНАТА започна и точно ей сега е моментът да кандидатствате в конкурса.

Това става супер лесно – трябва само да попълните онлайн формуляра тук!

Конкурсът е отворен и за физически лица, а за юридическите лица няма изискване за определен брой години дейност или обем управлявани средства!

Крайният срок за кандидатстване е 18 юли - на пръв поглед има време, но препоръчваме да не оставяте всичко за последния момент.

Разбира се, какво е конкурс без награда – в случая наградният фонд е 60 000 лв!

Eдин абсолютен победител и четирима финалисти в конкурса ще спечелят място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА за една година.

Той включва:

Финансова подкрепа: ПРОМЯНАТА ще осигури начален капитал от 30 000 лв. за абсолютния победител и по 15 000 лв. за двамата финалисти с най-много гласове от онлайн гласуването.

Професионални съвети и насоки: Победителят и финалистите ще получат менторство, обучения, консултации и инструменти за стратегическо планиране, измерване на социални ефект и ефективно лидерство.

Достъп до нашата мрежа: ПРОМЯНАТА ще свърже петимата финалисти с корпоративни партньори и глобална общност от социални предприемачи в 18 държави на 3 континента.

Медийно отразяване: Петимата финалисти ще бъдат популяризирани през широката мрежа от медийни канали на Нова Броудкастинг Груп.

Като част от процеса на селекция най-добрите 10 кандидати в конкурса  ще бъдат поканени в Акселератора на ПРОМЯНАТА и ще получат безплатни обучения и индивидуални консултации, чиято пазарна стойност е 2000 лв. на човек!

Акселераторът ще им помогне да развият своя бизнес план, да подобрят цялостно своя проект и планирането на неговия социален ефект. Участниците в него стават част от селектирана общност от изключителни социални предприемачи!

Ето и график на конкурса ПРОМЯНАТА 2017/2018

Изборът на победителя и финалистите в ПРОМЯНАТА 2017/2018 ще приключи през февруари 2018 г. и ще премине през няколко етапа. Етапите на оценка, сроковете и формалните изисквания са подробно описани в Общите условия на конкурса. Ако сте решили да участвате, добре е да ги прочетете внимателно!

За повече информация, вижте тук и тук.

А Майко Мила! съвсем скоро ще започне да ви запознава с някои от най-интересните участници и победители в предишните издания на конкурса – гарантираме ви, че не само ще ви бъде интересно, но и ще ви подейства мотивиращо за вашето собствено участие!

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross