fbpx
Новини

Пролетен благотворителен бал в подкрепа на деца с увреден слух

18 април 2018

Образователен център за деца и младежи с увреден слух „Яника“ и Сдружението на жените военнослужещи канят всички деца с увреден слух, техните родители и приятели, привърженици на каузата и благодетели да се включат в събитието под надслов „Подай ръка! Бъди приятел!“. Пролетният благотворителен бал в подкрепа на децата с увреден слух ще се състои на 22 април, от 11:00 до 13:00 часа, в Централния военен клуб в София.

Закичете се с някоя росна китка, нагиздете се с някоя шевица, защото темата е български народен фолклор и ще има много народни песни и танци, и не чак така традиционни, но любими на децата, фокуси!

Ще има и почерпка, както и благотворителен базар с картички, бижута и декорации, а средствата ще подпомогнат новосъздадения Фонд за подпомагане на допълнителни рехабилитации на нуждаещи се деца на Фондация „Яника“.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross