fbpx
И аз съм човек

Признанието на Пинк за сексуалния ѝ живот ни звучи толкова познато...

19 януари 2018

Певицата P!NK вече си е изградила образ на "Готината мама, с която всеки иска да е приятел" заради признанията ѝ за майчинския живот - от всичко за кърменето до това как да си майка се отразява на брака ѝ.

Ето какво споделя в интервю пред The Guardian за съпруга си, Харт:

"Има моменти, в които го поглеждам и виждам в него най-грижовния, последователен и стабилен човек... като скала е. Той е добър мъж. Добър баща е. Той е точно такъв татко, какъвто си мислех, че ще бъде, и много повече.

А има и моменти, в които го поглеждам и си казвам: "Ама никога не съм те харесвала. Не харесвам нищо в теб. Нямаме нищо общо. Не ми харесва нито една от тъпотиите, които ти харесваш. Не искам да те виждам повече."

После минават две седмици и казвам: "Ей, колко хубаво ни върви всичко."

А после минаваш и през моменти, в които не си правила секс от една година.

"Спалнята ни умря ли? Това ли беше? Искам ли го още? Той дали още ме иска?"

Пинк просто си изля душата, както обикновено прави, и майки по целия свят въздъхнаха съпричастно.

За вас не знаем, но има нещо изключително успокояващо в това да видиш една супер известна майка, която има достатъчно пари и ресурси, домашна помощница, личен готвач и фитнес инструктор и, в общи линии - има много повече неща, от това, което ние, обикновените майки имаме, която обаче, също като нас, е прекалено скапана и изтощена, за да прави секс с мъжа си.

Защото точно това е чувството, нали?

В повечето случаи това е усещането да си майка - като че ли всичко, което правите, наистина ВСИЧКО (от това да ядете течен шоколад от буркана, да скролвате в Instagram, да легнете за малко на пода пред детското креватче, защото вместо да приспите тях, вие заспивате), се усеща като по-важно, отколкото да скочите в леглото и да правите... секс.

Всъщност понякога е наистина трудно, защото започвате да изпитвате огромна вина и започвате да се чудите дали нещо не е наред с вас, с брака ви и дали сте единственият човек в света, който просто НЯМА СИЛИ ЗА ТОВА.

Но както се оказва, не сте! Може и да не е минала цяла година без секс, но и да е - едва ли това би било толкова ненормално и странно за една майка с малки деца, нали?

Щом Пинк може да си признае, ние защо да не можем? Да поддържаш искрата жива е трудно, след като се появят децата.

И това, което преди няколко години е било "супер секси" и е палило и двама ви, може днес да не е същото.

Днес сексуалните ви фантазии може да се развихрят, след като партньора ви измие чиниите или ви направи масаж, а не като преди, когато се палехте от най-малкия поглед и се затваряхте за половин ден в спалнята.

И в двете няма нищо лошо.

За много майки ще е полезно да чуят споделената история на други майки, защото всяка връзка минава през такива периоди. С появата на всяко дете партньорите трябва да се преоктриват и да се "учат" наново за бъдат партньори, а междувременно около тях се случват всякакви стресиращи събития. С възрастта живота ни се струва по-труден и по-сложен, обаче децата растат и с всеки изминал ден става по-лесно.

Това, което искаме да ви кажем, родители, е да държите фронта! Да сте на сухо известно време не значи, че ще е завинаги и не значи, че нещо сте се повредили. И ето, Пинк го потвърждава - щом е могла да се отдели от мъжа си и да изкара цяла година без секс, значи не е толкова страшно.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross