fbpx
И аз съм човек

Последното съобщение на една майка до дъщеря ѝ

17 март 2019

Месец след като Ема се сгодява през 2016 г., майка ѝ е диагнозстицирана с терминален рак. Умира през 2017 г., когато дъщеря ѝ планира сватбата, но все още не се е омъжила.

Когато преди две седмици Ема получава булчинските си обувки, тя открива, че майка ѝ тайно е платила за тях. И освен това ѝ е оставила послание на подметките на обувките, пише BBC.

Източник:
@LACEANDLOVESHOES

Съобщението гласи: „Исках да имаш подарък от мен в деня на сватбата си. "Надявам се да имаш магически ден. Много любов и силни прегръдки, МАМА".

Абсолютен шок. 38-годишната Ема, която трябва да се омъжи за годеника си Ричард през август, казва: "Беше толкова трудно да планирам сватбата, без тя да е до мен. Непрекъснато плачех."

Когато получава обувките по-миналата събота, тя няма никаква представа, че майка ѝ е оставила съобщение на тях. Годеникът ѝ е знаел за това, но го е пазел в тайна.

Когато Ема вади едната обувка и вижда част от текста на подметката, изобщо нямала представа какво чете. Когато осъзнава, че думите са на майка ѝ, избухва в рев (а и в какво друго да избухне).

"Бях в абсолютен шок. Не можех да дишам, не можех да говоря", казва Ема.


Ема разказва за BBC, че майка ѝ, на която ѝ били дадени 2 години живот след диагнозата рак на белия дроб, е започнала да пише писма до членовете на семейството. "Тъй като си отиде много по-рано от очакваното, аз не получих писмо. И сега това е много специален момент за мен".

След като споделя своята история във Facebook, Ема казва, че е получила още послания от хора, които са се оженили или ще се женят без майките им да бъдат до тях.

Аманда Уайз, която управлява онлайн магазина за персонализирани обувки Lace and Love, казва, че майката на Ема се е свързала с нея през 2017 г., казвайки ѝ, че няма да може да присъства на сватбения ден на дъщеря си. Плаща вече поръчаните от дъщеря ѝ обувки и след това изпраща посланието, което иска да ѝ остави по мейл.

"Това е най-емоционалният чифт обувки, които някога съм правила", казва Уайз. "Надявам се, че те ще донесат малко утеха на Ема в големия ден.


Не пропускайте

https://maikomila.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B8/

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross