fbpx
Новини

Поръчваме обяд за вкъщи с онлайн училищни купони

25 март 2020

Вече сме ви разказвали за електронната система за плащане на обяда, въведена в няколко училища, която на фона на безкрайните опашки от родители, борещи се за купона, ни се стори направо като изстрелване на совалка в открития космос. Даже ви срещнахме с Ваня Манова – жената, която дава идея за въвеждането на тази революционна промяна заради челния ѝ сблъсък с остарялата система.

А ние още не ѝ се бяхме нарадвали съвсем на новата програма и то какво стана – децата се прибраха вкъщи и почнаха дистанционното обучение. Образование от дистанция - да, хранене – не.

Оказва се обаче, че платформата за дигитално купуване на училищни купони „Здравословно училище е помислила за родителя, който няма време и възможност между два конферентни разговора да метне едно заешко с билки да се задушава тихо и кротко на котлона. И като е помислила, е решила да му даде възможност да поръча обяд за вкъщи от кетъринг менюто на училищата, които участват в платформата.

Това са общо 51 училища в София и 25 в цялата страна. Поръчката става с карта онлайн, точно както се купуват купоните за училищния стол, но сега ни се дава възможност да поръчаме не само за ученика, а и за цялото семейство.

Доставката е безплатна и идва с такситата на компания, която изпълнява всички хигиенни норми за дезинфекция.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross