Какво е неделята без някоя и друга пържена филия? Едно абсолютно нищо! Е, гледаме пържената филия да е от време на време, тоест през няколко недели, защото нямаме насищане на такъв тип закуски, и после те ще прелеят в понеделник, и във вторник, и... сещате се.
Но, ето, днес Поли&Дани готвят пържени филии, и то не какви, а със скир, за да е малко по-протеиново. И нищо не ни остава, освен да седнем и да ги изядем за две минути, и да се правим, че нищо не е станало!
Ето как и вие да си ги приготвите по инструкции на Поли, а как да ги изядете няма да ви учим - вие си знаете!

Пържени филийки със скир
Разбърквам добре едно яйце. Използвам цялото яйце, за да покрия максимално добре няколко малки филийки хляб (70 гр.), и ги пържа в нагорещен тиган с около 20 грама масло. Похапнах ги със 150 грама скир.
Добавяме, че освен вкусно, това празненство за сетивата е и питателно - 470 калории и 15 г протеин. Чиста работа!
