fbpx
И аз съм човек

ОЩЕ проблеми, които се решават с имането на дете

13 май 2017

Не искаме да звучим наперено, като някакви гурута по решаването на демографски, лични, емоционални и финансови проблеми, но установихме, че имането на деца е основен фактор за решаването на най-разнообразни лични казуси.

Доскоро си мислехме, че имането на дете решава САМО 5 важни проблема и дори описахме кои, но се оказа се, че има и други дългосрочни позитиви, които споделихте с нас. Ето кои!

Христо Тодоров Първите 25 години е трудно, после се свиква и е кеф даже.

Iva Venelinoff Аз например, се отървах безвъзвратно от онова досадно, натрапчиво усещане, което създава самотното акане! Сега винаги си имам компания, дори телефон не ми трябва (което и пести батерия, нали). Тоалетната бива преподреждана много по-често също така. Изобщо...само ПО-ЗИ-ТИ-ВИ! 😂

Magda Feuer Да. Като едно време, като бяхме деца, винаги акахме заедно...сега разбирам защо!

Unique Varna Оттървах се от доста излишни пари. Кой знае какви глупости си бих накупила с тях, като например дизайнерска дрешка на кучето и силиконови импланти хаха!

Antoniq Doncheva Хаха, много вярно! През всииииички пет точки сме минали! Ама не е скучно, нали! И аз се отървах от досадното купуване на обувки и дънки и от невъзможно тънката ми, носеща S размер талия....че за какво ми беше??? 😀

Milena Stoyandzhova-Pavlova Вече имам оправдание да гледам анимация по всяко време!

Miloslava Savova Ако се чудите в каква посока да поемете в кариерното си развитие - в коя от няколкото си специалности, в които сте добри, да се развивате по-усърдно, за да станете връх - решавате си този проблем, като станете майка и две години не можете да работите отдадено и изоставате във всичките си сфери на познание!

Miloslava Savova Ако ви е било досадно и неприятно мъжете да ви подсвиркват по улицата, да се зазяпват във вирнатите ви гърди, кръшната ви талия и стегнатия ханш, ако не сте можели да се отървете от комплименти и мъжко внимание, този проблем скоростно се решава, когато станете майка. Бонус е нямането на време и сили да си правите прически, грим и да се обличате грижливо.

Magda Feuer Това е наистина голям плюс за мен! Винаги ме е дразнило подсвиркването по улицата, а сега, с количка или раница, просто няма такова нещо!😁😁😁

Milena Stoyandzhova-Pavlova Чак се чудя какво съм имала предвид като съм казвала, че нямам време! Защо съм нямала? Какво съм правила?

Denitza Borisova Проблеми като "къде да излезем тази вечер?", "какво да облека?" също изчезват 🙂

Snezhana Nikolova Peeva Най обичам да гледам Спондж боб до изкуфяване😂😉 , какъв ми е проблемът!?

Elena Rusinova Божее, колко беше досадно да се къпя на затворена врата. Всеки път си го припомням. И съм щастлива, че нямам нужда от повече от 4 часа сън без прекъсване. Хм, и ходенето на кино беше голяма скука, ако не е анимация...

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross