fbpx
И аз съм човек

Отворено писмо до всички мъже, на които казах "НЕ"

10 април 2019

Аз съм Цветелина и съм курва.

Особено голяма курва станах, след като станах необвързана. Много съобщения, на които не отговорих, ме превърнаха именно в такава. Много отказани покани ме принизиха до "тъпа". Много директни НЕ-та ме превърнаха в "надута".

Ако се чудите какво е това - отворено писмо е. Щото така е модерно.

Отворено писмо до всички вас, чиито мозъчни клетки се сношават една с друга през повечето време и когато се сблъскат с отказ, започват да псуват света. Отворено писмо до всички вас, чиито светоглед се губи като прашинка в окена от комплекси и криворазбраност.

Аз искам да бъда оставена на мира. Аз съм тази, която не отговаря на "zdr ko pr" и ѝ харесва да мръзне по спирките. Аз съм тази, която с удоволствие би живяла с петдесет котки, кучета, дори кокошки и биволи АКО ИСКАМ.

Аз съм тази, която може да пали цигарите си сама, да сипва виното си сама, да отваря вратата си сама и да изгледа филма си сама.

Аз съм тази, която не се страхува да гледа детето си сама. Тази, която няма да плати с цената на собственото си щастие и комфорт за това на всяка цена да има мъж.

Аз съм тази, която сега говори от името на всички останали курви, с които сте искали да спите, но не ви е вързало.

Имам новина - на нас ни харесва да сме курви. И сме си напълно самодостатъчни в курвенския си свят. На нас ни харесва да си плащаме сметките сами и да имаме свободата и възможността да правим каквото си искаме. Ние нямаме нужда от вашата оценка. Нямаме нужда от вашите цветя. Нямаме нужда от вашите комплименти. Нямаме нужда от вас и вашия секс.

И ако някой ден изберем да отворим вратата си за някой, то това ще е този, който уважава курвата, която вие напсувахте, защото ви отказа. Този, който ще цени нашата самодостатъчност и цялост и няма да ни вижда като дупка за запълване. Буквално и преносно.

Защото ние нямаме нищо за запълване. Ние не сме ремонта на Графа – ние сме завършени и цели. И за това бихме допуснали до себе си единствено мъж, който ще е също толкова голяма курва, че да отказва, когато НЕ МУ СЕ ЗАНИМАВА, НЕ ВИ ХАРЕСВА И ИСКА ДА ГО ОСТАВИТЕ НА МИРА. Който би уважил отказа на всяка жена. Който няма да е до нас, защото сме самотни. А ще е с нас, защото ще ни е още по-добре заедно. Не защото ни е било зле сами. Повтарям - защото ще ни е още по-хубаво от хубавото, което е било преди това.

За това от името на всички останали като мен:

Вашата дефиниция за курва е най-големият комплимент за нас.

И следващия път, когато някоя жена ви каже „Не“, спомнете си за това.

Цветелина Цекова

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross