fbpx
Новини

Оле Мале в "Малки истории"

31 декември 2020

Изпращаме годината с едно чудесно документално видео за нас и за каузата ни Оле Мале, което направиха режисьорът Николай Василев и екипът на предаването "Малки истории" на БНТ.

Благодарни сме, че за втори път получаваме такова внимание от предаването и имаме възможност да разкажем какво правим, докъде сме стигнали и какво ни предстои.

Тук ще ни видите да опаковаме кутии, да снимаме играчки, да инвентаризираме склада, да проверяваме докъде е стигнал ремонтът в Къщата на Оле Мале – все неща, с които се занимаваме активно и през последните месеци, и през последните няколко години.

Има много работа за вършене и се радваме, че сме заедно, защото без вашата помощ нищо от това нямаше да е факт. Благодарим от сърце, че продължавате да ни подкрепяте, разказвайки за нашата кауза на приятелите си, купувайки си от нещата, изработени от майките на деца с увреждания от Оле Мале, и дарявайки. Ако имате желание, до 6 януари може да дарите един лев на касите на всеки магазин "Фантастико", за да може Оле Мале да продължи работата и развитието си.

Имайте една разкошна 2021 година! Бъдете здрави и добри! Благодарим ви!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross