fbpx
И аз съм човек

Обучение по гражданско участие за жени

3 май 2018

На 14 и 15 май  организира  за жени с идеи и хъс да се впуснат в своите каузи, но без опит и познания как се организира и случва това.

За всички жени от 18 до 30-годишна възраст, които живеят в Пловдив, имат мнение и кауза, и искат да променят средата си на живот и общността към по-добро, но не са сигурни как става това, Академия „Екатерина Каравелова“ организира Обучение по гражданско участие за момичета.

Семинарът ще се проведе на 14 и 15 май в Младежки център Пловдив – два дни, в които ще се срещнете жени с вашите нагласи и ще се учите от хора с международен опит. Ще имате възможност и да участвате в допълнителната сесия „Как се кандидатства успешно за международни обмени + информация къде да ги намериш“.

Ако живеете в Пловдив и искате да научите какво означава „гражданско участие“ и как гласът ви да бъде чут, кандидатствайте за двудневното обучение, като попълните краткия онлайн формуляр!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross