fbpx
Новини

Няколко суперяки събития на 1 юни

29 май 2018

Международният ден на детето наближава и ако не сте решили още какво да правите и къде да заведете отрочетата, ето няколко предложения за суперяки събития, на които със сигурност няма да скучаете!

Маргаритка, Приказки без край и Оле Мале

В парка „Гео Милев“ от 10:00 до 20:30 Маргаритка и Приказки без край, заедно с Героите на Reach for Change Bulgaria - Промяната - най-голямата социално-отговорна инициатива на NOVA Броудкастинг Груп в партньорство с фондация Reach for change, са подготвили пъстра програма с караоке, танци, спорт, рисуване на лица и дори подаръци. Не пропускайте и щанда на Оле Мале, където ще намерите страхотните творения на майки на деца с увреждания и ще може да ги подкрепите, като си харесате някоя красота.

Веселите балони

В друг един столичен парк – „Хиподрума“ ви очаква хвърковато събитие. Асоциация „Детско сърце“ кани деца от всички възрасти да се включат в тяхното балонено приключение с най-различни игри и танци. По време на празненството ще може да научите повече за децата-герои с коригирани сърчица и кой им помага да бъдат по-усмихнати и щастливи!

На баба ти 'фърчилото!

До откритата сцена в Борисовата градина И АЗ МОГА / I CAN TOO & Тротоара са подготвили други въздушни приключения и ще ви очакват, заедно с де що има хвърчило. Голямото пускане ще започне в 17:30, а малки и големи ще може да търчат из поляните до 22:00 или пък до колкото си искат.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross