И аз съм човек

Нормално е да искаш да изглеждаш добре. Питайте Derma-Act

27 януари 2021

Красотата е в детайла. В красивата кожа, хубавата прическа, страхотните обувки, които си си купила за специален повод. А самата грижа за красотата е удоволствие за повечето жени, които изнамират стотици ритуали, за да се чувстват  по-добре – вани с масла, кремове за хидратация, гримове. Привлекателният външен вид е нещо, желано от почти всяка жена и за радост е вече все по-достъпно. 

Допреди няколко години процедурите за лице и тяло бяха само за избрани, защото беше трудно да си ги позволиш, а и от тях се възползваха предимно звезди, водещи и певици. Това, някак, дори им предопредели лошо име.

А всъщност всяка жена има право да изглежда така, както иска. Да избира собствения си външен вид и да се харесва от горе до долу. По-закръглени форми, по-цветни дрехи, по-къси поли или винаги ниски обувки – свободата да изглеждаш както искаш, най-сетне дойде на мода. 

Но каквито и да са обувките и полите ни, дрехата, която остава винаги на нас, е кожата. А тя е единственото, което не можем да върнем в магазина и да си купим нова, затова и изисква толкова много грижа. 

Няма съмнение, че всяка жена, която истински я е грижа за външния ѝ вид, трябва да системно да работи за това с грижата отвътре. Пушенето е враг, водата е приятел, както и здравословното хранене и най-вече много, много спорт, защото спортът предопределя както външната красота, така и вътрешното благоразположение. А всичко това вече може да се комбинира с изключително ефикасни грижи за кожата и тялото, които да помагат на жените да са още по-бляскави, фантастични и красиви, без да са певици, звезди или манекенки. 

За радост грижата за кожата става все по-достъпна и може да достигне всяка жена. Дори пластичната хирургия вече не е табу, защото много хора осъзнаха, че тя не служи само да издува усти и да „монтира“ огромни бюстове. В последно време жените успяха да научат, че ако си родила няколко деца и въпреки усилията, не си успяла да оправиш кожата на корема, има вариант пластичната  хирургия да ти помогне, да премахне стриите, които имаш. 

Козметичните процедури и внимателните професионални интервенции са помогнали на много жени да отстранят дефекти, които са ги тормозили цял живот.

Отвъд пластичната хирургия има стотици фантастични процедури, които жените с удоволствие ползват.

Затова днес ще ви представим Derma-Act, макар те надали да имат нужда от представяне. Услугите, които клиниката предоставя, са широко известни и харесвани от хиляди жени. Самата клиника е с почти изцяло женски екип и предлага всякакви услуги в помощ на жените. Основна цел на клиниката е всяка жена, независимо от възраст и социален статус, да се почувства на място и обгрижена спрямо нейните нужди, както и професионално и обективно консултирана. 

Защото жените все още в голяма степен не знаят колко много възможности предоставя съвременната медицина и козметичните процедури. Портфолиото на клиниката съдържа стотици начини, които могат да ви помогнат да се чувствате и да изглеждате по-добре.

Само дерматологичните процедури са десетки и, разбира се, възможно най-съвременни като анти-ейдж терапии, колагенови терапии, мезотерапия, криолиполиза, лимфен дренаж… Можем да изброяваме цял ден, а дори не сме се прехвърлили в секция козметични процедури или лазерна терапия.

Клиниката помага и на жени с косопад, предлага пластични процедури за по-смелите и разполага с най-новите апарати, измислени от човечеството, които стягат кожата, подмладяват я, влияят на клетките и освежават организма зоново или цялостно. 

Derm-Аct отварят и втора клиника Derm-Аct Infinity, която е оборудвана с едни от най-добрите и модерни лазери и технологии, сред които TempSure® Envi – безоперативна апаратна процедура, която използва радиочестотна енергия за стягане на отпуснатата кожа по лицето и тялото. TempSure® е лидер в процедурите с радиочестотна енергия за области като корем, ръце и бедра, както и в борбата с целулита.

В Derma-Act Infinity можете да се възползвате и от Morpheus8 – противостарееща терапия за частично третиране на кожата, насочено към по-дълбоките ѝ слоеве. Фракционираната радиочестотна енергия е научно доказан метод за намаляване на бръчките и възстановяване на колагена. 

Към нея можете да прибавите и Dermalinfusion – процедура за подмладяване на кожата с одобрена от FDA технология.

Сред новите услуги в клиниката са също трансплантация на коса и пластична хирургия.

Всяка жена заслужава да се погрижи за себе си, особено ако е положила достатъчно усилия, работила е и се е раздала на семейството. Всяка жена трябва да може да иде при куп специалисти на прелестно, спокойно място и те да ѝ покажат колко по-красива може да бъде. Да бъде консултирана професионално, при най-високи естетични, хигиенни и здравни изисквания и с индивидуално отношение към самата нея и нуждите ѝ. Особено ако това означава да си полежи час-два-три под някоя вълшебна лампа и да си подремва.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross