fbpx
Животът с деца

Да почерпиш майка си с картофи по време на кърмене

14 януари 2019

Понякога супергероите носят пелени, показва това разтапящо сърцето видео, в което едно бебе храни майка си с пържени картофи, докато тя го кърми.


Историята не е нова, но чак сега героинята в нея я показва. През 2016 г. Паула Гудуин, майка от Чарлстън, Южна Каролина, кърмела сина си в мексикански ресторант. "По едно време забелязах, че започва да насочва пръстите си към устата ми, които всъщност стискаха картофи, разказва тя пред TODAY. Когато разбрала какво всъщност прави детето, помолила сестра си да хване момента с камерата.

Видеото на Паула бе публикувано на страницата на Breastfeeding Mama Talk , превръщайки се моментално в хит с над 2 милиона гледания и стотици коментари. Хората аплодираха момчето за неговата способност да работи в екип и умението му за управление на времето. Те също така се оплакват, че техните бебета не проявяват никаква друга инициатива по време на кърмене, освен да се нахранят.

Паула казва, че е трогната от коментарите на майките и се радва, че видеото ѝ е станало толкова популярно, защото отново повдига въпроса за преживяванията на кърмещата майка: за уморителните нощи, за студената храна, която ядат, ако изобщо стигнат до нея, за надеждата, че самоотвержеността им ще бъде полезна за децата им.

Тя също така споделя, че три години по-късно синът ѝ е все такъв джентълмен: "Той ми отваря вратите и винаги се старае да вървя пред него", казва тя и добавя, че синът ѝ напълно разбира смисъла на израза първо дамите - "може би още от онзи ден в ресторанта?!"

Източник: ScaryMommy


Още:

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross