fbpx
И аз съм човек

Нещо старо, нещо ново... Нещо с джобове!

7 септември 2018

Най-накрая булките имат къде да сложат червилото си и някоя бродирана синя кърпичка за сълзи от щастие: големият тренд в булчинската мода през 2018 са роклите с джобове! Така че, ако сватбеният ден тепърва ви предстои, ужасете дизайнера си с този на пръв поглед капризен, но наистина комфортен и смел детайл.

@KateFreelance/Twitter

"Само вижте лицето на съпруга ми в момента, в който за първи път ме видя в сватбената ми рокля и аз му казах "Имам джобове!", пише Натали ди Бласио в Twitter (младоженецът наистина не знае къде да си сложи ръцете от изненда)

@ndiblasio/Twitter

Все пак е 2018 г. и не трябва да изискваме от мъжа да носи цялата ни козметика по джобовете си - можем да го направим и сами.

@jorylynn23/Twitter

Дизайнери като Suzanne Neville и Morilee бяха сред първите, които направиха сватбената церемония по-удобна за жените, а днес хиляди дами споделят своите снимки с ръце в джобовете в Twitter, демонстрирайки лекотата да си булка.

@kellylarson21/Twitter

Сватбата е ден, в който не можеш да си позволиш да носиш чанта, защото, каквато и да е тя, ще съсипе блясъка на булчинската рокля, ще ви каже всеки уважаващ себе си стилист.

@Mrs_rana3/Twitter

Джобовете са не само детайл, който да използвате за пренасяне на декоративна козметика и малък син амулет, да речем, (или КЮФТЕ, понеже това е Майко Мила!, все пак), но и прекрасен начин да влезете в брака по-непринудено, държейки чаша розе с една ръка, докато другата небрежно си стои в джоба, вместо да се чудите какво да правите с нея...

@EstherKeziaT/Twitter

Разбира се, става дума и за елементарно ниво на равноправие - щом мъжкият сватбен костюм има джобове, няма абсолютно никаква пречка такива да имат и булчинските рокли. Джобовете са право на всички хора, независимо дали отиваме на бизнес среща, в операта или на собствената си сватба!

@DanaDantet/Twitter

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross