Образование

НАПОМНЯМЕ: Имате 3 дни да запишете детето на безплатна лятна академия!

13 юни 2017

Вече ви разказвахме един път за лятната академия „Заедно в час“ и вероятно сме събудили интереса ви, а може пък и вече сте имали шанса да бъдете сред над 1000-те ученици, участвали в летните занимания.

Какъвто и да е случаят, тук може да прочетете повече за "Заедно в час", а ние само минаваме да напомним, че срокът за записване за безплатната лятна академия е 15 юни.

Академията за успех и забавления е насочена към ученици от I до XII клас и ще се проведе от 31 юли до 18 август, всеки делничен ден от 9:00 ч. до 12:30 ч., в две столични училища – 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в кв. Люлин и 144 СУ „Народни будители“ в кв. Младост. Ако децата имат завършена предучилищна група, също могат да се запишат.

До момента за академията са се записали повече от 800 ученици от цяла София и близки населени места, така че - побързайте!

Целта на академията е да повиши мотивацията за учене на учениците, да подобри подготовката им по изучаваните предмети и да им помогне да не изостанат по време на дългата ваканция.

По време на академията Заедно в час осигурява на учениците напълно безплатно обучение и учебни материали, индивидуални и групови занимания с учениците, специални забавни събития, игри и сертификат за успешно участвалите ученици.

Часовете по време на академията са водени от новите мотивирани учители по програма "Заедно в час". Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит. Всички те са обучени по международния модел „Преподавай като лидер“, създаден с фокус върху успеха на всеки ученик.

Записването за ученици е отворено до 15 юни на сайта на Заедно в час - www.zaednovchas.bg и във Фейсбук събитието тук.

"Заедно в час" е неправителствена организация, която вече шест години работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България, независимо от населеното място, в което живее, училището, в което учи, етническия му произход и социално-икономическото положение на родителите.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross