fbpx
Новини

Наличието на деца е "вредно за вашето здраве"

11 януари 2021

Особено когато пътувате в самолет с тях. Имайте го предвид. Последното го казваме почти на шега, но май не съвсем, защото един скорошен случай от вътрешен полет в Щатите го доказва. 

29-годишната Дейдрена Джаслин Уолкър-Уилямс е арестувана, след като удря в лицето пътничката, стояща зад нея, защото децата ѝ ритали облегалката на седалката ѝ по време на полета.

Според информация от съда и полицията, цитирана от Oregon Live, конфликтът възникнал заради двете деца (на 3 и на 7 години) на Натали Ернандез, които, твърди се, ритали през цялото време седалката на Дейдрена. По нейните думи тя направила забележка, но майката не обърнала никакво внимание на това.

Дейдрена твърди също, че е получила удар по рамото от Ернандез, за което обаче няма свидетели. Очевидци обаче има за последвалите събития. Когато самолетът каца и пътниците започват да прибират багажите си от багажните отделения над седалките, Дейдрена Уолкър-Уилямс удря с юмрук в лицето Ернандез два-три пъти, както се твърди, и я оставя с разкървавена устна и цицини по главата, като отговор на онзи удар по рамото, който никой не е видял.

Уолкър-Уилямс е обвинена в углавно престъпление четвърта степен за нападение и тормоз. Няма информация какво се е случило с потърпевшата и децата ѝ.


Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross