fbpx
И аз съм човек

Най-яките коментари в Майко Мила! тази седмица

23 юни 2018

Да четем мненията, забележките и препоръките ви под статиите на Facebook страницата на Майко мила! е прекрасна работа, защото идеята е да си казваме нещата, да ни олеква и заедно да се справяме с главоблъсканиците около родителството.

Майко мила! обаче е и платформа, на която всеки може да заповяда с цялото си чувство за хумор, така че работата ни винаги върви леко, благодарение на способността ви да пускате някоя кратка смешка с едната ръка, докато с другата мятате чинии в миялната, избутвате нечия любопитна главица по-далеч от ръба на масата и попълвате таблица в Ексел.

Без да го правим с претенции за класация и изчерпателност, споделяме няколко коментара, които ни разсмяха през изтеклата седмица. Ето какви ги говорите от миналата неделя насам, пък току-виж този обзор се превърне в традиция:

______

Статията на Гергана Миланова Не ми пипай детето получи огромна подкрепа. Почти всички се съгласиха, че не само не е редно непознати минувачи да нахлуват в личното пространство на бебето чрез пощипване по бузите и краката – заразно е. Някъде сред десетките страшни истории за пощипване обаче...

Александрина Игнатова: Моето дете ли не е наред, но никога не са го щипали, целували или пипали.

В началото на седмицата Ralitsa Baranowski ни изпрати снимки от комфортно помещение на летище София, Терминал 2, наречено "Стая за майки с деца":

Irina Tambukova: Неслучайно е с ключ. Все пак може някой да изнесе кушетката.

Ivelina Georgieva: Хубаво е, че за любознателното бебе е предвидено и бюро.

Жасмина Петрова: Някой си е донесъл каквото му е останало неупотребявано от вкъщи.

Дойде време и за статията Жестоко! Мъжът ми идва в родилното – с майка си и баща си, в която Изабела споделя как съпругът ѝ настоява родителите му да бъдат свидетели на раждането на внучето си…

Petya Ivanova: Ако родителите са присъствали на зачеването, е редно да присъстват и на раждането...

Bale Balev: Аз бих посъветвал бременната жена да роди в Арена Армеец, на сцената. Така не само родителите ще имат възможност да присъстват на раждането, но и столичани, както и гости от провинцията.

А когато някой каже…

Gergana Georgieva:

- Какви мили деца, на колко са?
- На два шамара.

И малко бисери от Световното:

 

Nelly Korsakova: А снощи детето на приятели сподели: "Аз този мач съм го гледала с дядо"

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross