fbpx
Животът с деца

Най-странните желания в коледния списък на децата

26 декември 2017

Може да преровите целия интернет, всички онлайн магазини и всякакви хипермаркети за най-страхотните играчки тази зима и накрая да се окаже, че сте търсили напразно.

Защото, оказва се, децата невинаги искат скъпи играчки. Може с изненада да разберете от съседа, че детето е споделило как си мечтае Дядо Коледа да му донесе... ренде за пармезан. Изумително е какви неща ВСЪЩНОСТ са искали някои деца за подарък под елхата! Вижте сами списъка, който този сайт е подредил от туитове на объркани родители!


"Осемгодишният ми син настоява за пазарска количка на колела - трябвала му за стаята! Говори за това от лятото и каза, че ако трябва, ще си я купи със собствени пари! Още не мога да разбера за какво му е точно..." (Lemoncurd)


"Една година в коледния списък на сина ми имаше основно неща, свързани със сирене. За късмет намерих един сайт, който предлагаше всякакви видове сирене. Тогава той беше на 12. Шантаво дете." (gingerclementine)


"Картоф. Очевидно възпитателката в детската градина му казала, че ако е бил лошо дете, Дядо Коледа ще му донесе картоф вместо подарък, обаче той наистина иска картоф, затова щял да бъде лош." (Flopjustwantscoffee)


"Уред за белене на ябълки. Беше на 6 години. Получи такъв. Прекара цялата Коледа в предлагане на ябълка на хората. Сега е на 12 и още си го пази." (MycatsaPirate)


"Когато синът ми беше на 2, му купихме ролка за почистване на власинките от чорапите. Той обаче я непрекъснато я търкаляше по себе си и викаше: "Ролка по мене!", все едно му правехме масаж. Беше щастлив до небето, че има собствена ролка!" (DownWentTheFlag)


"Племенникът ми поиска играчката на брат си. Не като неговата, а точно неговата. Не че искаше наистина играчката, по-скоро не искаше и брат му да я има." (paxillin)


"Миниатюрна детска кухня. 9-годишната ни дъщеря беше сложила това си желание най-отгоре в списъка. Явно има някаква мода за детски кухнички, в които детето да готви малки ястия в малки съдинки. Но откъде идват тези миниатюрни неща, никой не знае. Прекарах толкова часове в интернет да дебна къде има такива кухни...Не може ли да харесва еднорози, като нормалните 9-годишни? (StiltonForDays)


"Ето някои от най-необичайните Коледни желания на сина ми през годините:

  • електрическа острилка за моливи
  • хавлия с неговото име
  • играчка-бръснач
  • писалка, като на мама
  • брюкселско зеле
  • сестричка" (2gorgeousboys)

"Около шест деца бяха поискали факс машина. Това беше през 1989 година. Убедена съм, че не са знаели какво е факс машина. Мисля, че според тях това беше някаква голяма играчка, подобна на камион с големи колела."  (i_know_tofu)


"Ето топ 3 на желанията на моето дете:

  1. Еднорог, който ака дъга.
  2. Чаша с формата на прасе.
  3. Фабриката на Дядо Коледа (беше едва на шест, а вече беше захитрял.)" (25mmn)

А сега е моментът да попитаме - кое е най-странното желание за Коледен подарък на вашите деца? Не се срамувайте, признайте си!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross