fbpx
Жените могат всичко

Най-смешната жена в Инстаграм

2 май 2016

Майко Мила много обича да се смее, както вероятно сте забелязали, и в това напоследък ни помага една чудесна и много талантлива жена и майка - австралийската комедийна актриса Селесте Барбър.

Селесте си умира да си прави майтап на гърба на световноизвестни личности, имитирайки техни публични снимки в Instagram, който е фрашкан с фотоси на известни актриси и певици. Те, разбира се, ВИНАГИ изглеждат ужасно секси, освен това са подозрително засмени, въпреки че често са сгънати в неестествени пози, носят червило и очила във ваната, развяват дълги и хубави коси в 5 сутринта и задължително са с плоски кореми с максимум три микроскопични гънки по тях.

И понеже ние никога не можем едновременно да сме засмени и да имаме плосък корем, особено в дни като днешните, когато сме с три кила агнешко и пет парчета козунак напред, не ни остава нищо друго, освен да се посмеем със снимките на Селесте, която ще ни покаже, че много други нормални хора са като нас.

Разгледайте ги и вие и се посмейте с нас - това ще направи деня ни по-лек, ще ни разведри и освен това ще размести пластовете яйца в коремите ни, освобождавайки място за още ядене, защото, както знаете, Великден продължава три дни, а днес е едва вторият.

Ако Селесте ви е харесала (какъвто подозираме, че ще е случаят), може да я последвате и в Instagram и Facebook.

 

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross