fbpx
Новини

Най-накрая момиче - след 14 момчета

16 ноември 2020

Последно като проверихме семейство Шуанд от Мичиган чакаха 14-ото си бебе. Надяваха се да е момиче, но то пак се оказа момче. Не че не му се зарадваха, просто след 13 момчета едно момиче идва като глътка свеж въздух.

Оказва се, че мечтата за момиче е вече факт. И ето, преди броени дни, през чисто лудата 2020-а година семейство Шуанд посрещнаха 15-ото си дете Маги Джейн, предава Parents

Малката Маги влиза в компанията на Тайлър, Зак, Дрю, Брандън, Томи, Вини, Калвън, Гейб, Уизли, Чарли, Люк, Тъкър, Франциско и Финли, които са на възраст от 2 и половина до 28 години.

“Родителите ми най-накрая са благословени с малко момиченце, което си мислеха, че никога няма да имат. Все още не мога да свикна с мисълта”, казва най-големият син Тайлър.

Майката Кетъри и бащата Джей са 45-годишни, срещат се от гимназията, а през 1993 г. се женят. Първите им трима сина се раждат още преди да завършат университета. 


Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross