Новини

МОН ни пита как да отворят детските градини

15 май 2020

Положението с Министерство на образованието и отварянето на детските градини е като в онзи ведър ученически анекдот:
– Някакви въпроси? – попитала учителката.
– А някакви отговори? – отвърнали учениците.

И ние така. Никой няма никакви отговори, за сметка на това се питаме на живот и смърт какво да правим и как да го направим. Преди време публикувахме отвореното писмо на Антонина Кенова от гражданската инициатива „За качествена и иновативна образователна система“, в което тя призоваваше Министерски съвет да помислят не КОГА, а КАК да се отворят детските градини.

И ето, че сега МОН ни питат в специална анкета, разпространена до родителите, как действително да се случи това и кое да е най-доброто решение, осигуряващо безопасността и здравето и на семействата, и на учителите.

Попълнете и пратете, ако имате желание да бъде чуто и вашето мнение. Интересното е, че ако много държите да бъде чуто вашето мнение, може да го изпратите безброй пъти – анкетата е отворена за изпращане на отговор след отговор, след отговор, след отговор...

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross