fbpx
Животът с деца

Мамка му и прасе!

23 септември 2019

Представяме на вашето внимание текст от зоо-битов характер, който дойде на електронната ни поща подписан с мистериозното "Една изстрадала гражданка". Оказа се, че тая жена бая е насъбрала на прасетата и в частност на едно много нашумяло напоследък прасешко семейство.

А ние междувременно поздравяваме всички с ей това парче и по-конкретно с неумиращото "You and me, baby, ain't nothing but mammals, so let's do it like they do on the Discovery Channel!" – защо точно с него става ясно от текста.Горещ морски следобед. Студио за двама, хубава спалня, удобен топ матрак.  Хладни чаршафи. Чисти.

Върху тях – жена по гащи и мъж по гащи. Няма нужда от имена. Просто гащи. Различни гащи, разбира се – едните дантелени, нежни, другите... абе, гащи. Да има там, да не е гол. 

Между двата чифта гащи в последните минути тече силна сексуална енергия и напира да излезе извън тях.

До спалнята обаче има разтегателно диванче. Върху диванчето – дете. Стои на главата си, и в тази поза, обърнато с гъз към телевизора, гледа Прасето Пепа.

14 часа е.

От около 50 минути женските гащи опитват всевъзможни техники, заклинания и световноизвестни хомеопатични, астрологични, фолклорни и заплашителни практики за приспиване на дете. Всичките – неуспешни. 

Мъжките гащи в тези 50 минути са се правили на умрели, защото не знаят как другояче да помогнат.

На 51-та минута женските гащи изсъскват към подскачащото дете ОТИВАЙСИВТВОЕТОЛЕГЛОКАТОНЯМАДАСПИШ!!!, и то, само това чакало, прескача и застава в гореописаната поза, а именно – с глава надолу, и започва да гледа телевизия.

Женските гащи, доста изнервени от целия панаир, си казват, че това е последният път, в който се опитват да приспят детето, и оттук нататък който иска да спи, да спи където и когато пожелае, защото те, женските гащи, нямат намерение да умират от нерви по време на единствената им почивка за годината, и въобще, тва живот ли е, бе?? Егати живота!

Мъжките гащи в този момент се размърдват от фалшивата си смърт, обръщат се към женските гащи, и между тях протича следният диалог:

Мъжки гащи: ОХХХХХ. Много искам да ти бръкна под гащите!! (с тон и вид на мандрил в размножителен период)

Женски гащи: Не сега, де, детето още не е заспало!! (леко троснато, нервно и като цяло с една нотка на раздразнение, от която лъха обвинението, че мъжките гащи нищо не правят в тоя живот, а само чакат на женските да им оправят бакиите)

Мъжки гащи: Да, детето. Кога ще заспи това дете?? (малко отегчено)

Женски гащи: ОЧЕВИДНО НИКОГА!! (драматично, със затваряне на очи и поставяне на отмаляла ръка върху морното чело, с което иска да покаже, че всички врати засега са затворени, и въобще, МОЛЯ, НЕ ДРАЗНЕТЕ ЖИВОТНИТЕ И НЕ ИМ ЧУКАЙТЕ ПО КЛЕТКАТА, ПАРДОН – ПО ГАЩИТЕ!)

Мъжките гащи обаче са настроени опортюнистично. Затова мълниеносно, без дори да предупредят, пускат една ръка на женските гащи, или по-точно ПОД тях, и заграбват с пръсти каквото докопат. 

... ТОВА Е МАМА ПРАСКА. МАМА ПРАСКА Е СГОТВИЛА ВКУСНА СУПА ЗА ПРАСЕТО ПЕПА...

- АБЕ ДЕТЕТО ЩЕ НИ ВИДИ!!! 

- НЯМА ДА НИ ВИДИ, ТО СИ ГЛЕДА ПРАСЕТО!!

- Стига глупости. СТИГА!!

... ЕТО ГО И ТАТКО ПРАСКО...

Женските гащи се надигат на лакти и поглеждат внимателно детето, което междувременно се е върнало в нормална позиция, но все така не е заспало. Ма какво му става на това дете, защо не спи??

- Няма ли да спиш??

- Не. Искам на плажа. Кога ще ходим на плажа?

- Никога!!

- ЗАЩООООООООООООО?? (рев)

- Защото не пускат деца, които не спят!!!

- Ама на мен не ми се спи!!!!

Мъжките гащи пуфтят нервно и се чешат по гащите, защото нищо друго не се сещат да направят.

15 часа. Как лети времето, ей! 

... ДЯДО ПРАСКО Е КАПИТАН НА ПИРАТСКИ КОРАБ...

Женските гащи драматично пуфтят и разсъждават наум. Стига с тия прасета, бе!! Няма ли да заспи това дете? Човек един секс не може да направи за 3 минути. СПИРАМЕ МУ ТЕЛЕВИЗИЯТА. Никакви прасета повече, кучета, роботи и машини. АМАН. За какво ги купувам тия дантелени гащи, да приспивам деца с тях и да слушам за прасета. 

ТОВА ЖИВОТ ЛИ Е, БЕ??

Тишина.

... ТАТКО ПРАСКО ВОДИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО НА БАСЕЙН...

Женски гащи (отново наум, за да не увреди крехката психика на детето): Дейба и прасетата! Дано се удавят всички шибани прасета в скапания им басейн!!! Чакай, чакай... прасетата ли имаха оргазми по 30 минути?? Те бяха, нали??

ДА ПУКНЕШ ДАНО, МАМО ПРАСКЕ!!!

15 часа и 10 минути.

Мъжки гащи: Абе, това дете май заспа??

Женски гащи: Не знам за него, но АЗ ЗАСПАХ.

Мъжки гащи: Заспал е. ИДВАЙ ТУК!!!

Женски гащи: ОФФФФ. Страшно се изнервих!!

Мъжки гащи: Ела, ела, сега ще те излекувам...

... ПРАСЕТО ДЖОРДЖ Е НАМЕРИЛО ЛОКВА И СКАЧА В НЕЯ С НОВИТЕ СИ ГУМЕНИ БОТУШИ...

Аман. Писна ми от тия прасета. Чумата да ги тръшне дано.

P.S. Чакай, бе, тя не ги ли тръшна вече??

P. P. S. Егати свинския живот!


Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross