fbpx
Новини

Майчинството не е чашка C

8 юли 2019

Кристина Домозетова в отговор на едно от посланията на кампанията за по-висока раждаемост "Направи го сега" на Движение за национална кауза - ДНК (наречена от самото движение информационна и образователна кампания от ново поколение).

Отговорът на Кристина:

Източник: Кристина Домозетова

Здравейте,

Аз и сутиенът ми от годините на майчинството сме на ул. "Граф Игнатиев" 11, адресът на ДНК. Уви, сутиенът беше пълен преди години, но две бременности, раждания и кърмения, а и превалянето на 30-те години, го накараха да виси печално.

Тук съм, за да обявя на #иваниандрей, че:

1. Телата са си наша собственост, а не средство за демографска политика;
2. Децата не са аксесоар и стока;
3. Цинично е да говориш за по-висока раждаемост, когато здравеопазването и образователната система са на такова ниво и наблюдаваме ужасяващи престъпления, свързани с домашно насилие;

А, и нещо друго:

4. Чашката на сутиена е C за кратко. След две кърмения става чашка L as in LONG.

#ДЕЦАТАНЕСАСТОКА

Източник: Кристина Домозетова
Източник: Кристина Домозетова

"Селфитата с деца събират повече лайкове"; "Майка ти ще се зарадва повече на внуче, отколкото на нов тиган"; "Бащинството те прави много по-привлекателен" са сред останалите послания, в кампанията на ДНК, чиято мисия, според сайта на движението, е да пребори един от основните проблеми, свързани с раждаемостта - късното решение за създаване на дете. Председател на ДНК е телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, а сред посланиците на кампанията са над 20 известни личности от българския спорт и шоубизнес.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross