fbpx
Видео

Майко Мила чавка ѝ изпива акъла, хваща ютия!

24 март 2017

Вижте сега. Красимира и Елисавета може и да не са перфектните домакини (хаха!), но все пак дори и те се стараят членовете на семействата им да не приличат на омачкани вестници и да ходят по улиците в що-годе приличен вид! Така че, колкото и да е НЕВЕРОЯТНО, дори и ние понякога прибягваме до услугите на... ютията!

И понеже сме родени под щастлива звезда, попаднахме не на ютия, а на диамант - глади всичко САМО на пара, няма кьораво копче (добре, де, има само едно и то не е кьораво), няма настройки на температурата и най-якото - дори и да я забравите върху нечии гащи, НЯМА ДА ГИ ИЗГОРИ. Никога!!

И да не забравяме - контейнерът ѝ събира толкова вода, че няма да се налага да сновете между мивката и дъската и да сипвате през 10 минути. Честно, толкова е яка, че направо ни се прииска да се оженим за нея, но понеже еднополовите и междувидови бракове още не са позволени, се възпряхме... Но вие вижте за какво става въпрос, а ако ви се доще да се опознаете по-отблизо, кликайте смело тук 

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross