Видео

Майко Мила! хвърля здравословна ръкавица: Спечели Нутрибулет!

4 август 2017

Красимира и Елисавета, знаете, не са много по готвенето, но пък обичат да ядат и да пият вкусни неща до припадък! Затова с радост приехме възможността да си направим светкавична и здравословна баница посредством хранителен екстрактор и, да ви кажем, ПОЛУЧИ СЕ!

И сега ви предизвикваме - пратете ни и вашите здравословни рецепти, а ние ще ви подарим един не какъв да е, а ЗЛАТЕН Нутрибулет, както и два Стоун Леджънд 2 в 1.

Гледайте видеото, записвайте си нашите рецепти за автентични възрожденски баници, и след това ни пишете вашите!

Играта ни започва днес и продължава до 13 август включително - дотогава чакаме на нашия имейл вашите страхотни рецепти за всякакви баницо-подобни изобретения, направени по начин, по който ние направихме нашите! Трите рецепти, които най-много ни допаднат, ще бъдат богато възнаградени - един от участниците ще получи страхотен Златен Нутрибулет


а други двама - по един брой Стоун Леджънд 2 в 1

Препоръчваме на всички участници да се запознаят с Общите условия на играта, и след това да се впускат в нея с всички сили!

Успех, стискаме ви палци и Наздраве!.... ъъъъъ..... Приятен апетит!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross