fbpx
Новини

Майко Мила си харесва лого, пищи от кеф

14 юни 2016

Както вече много от вас знаят, конкурсът за лого на Майко Мила, организиран съвместно със страхотните ни приятели и партньори от One Design Week (посетете ги в Пловдив до 19 юни!), приключи преди няколко дни.

Цял месец тръпнехме в очакване да видим какви красоти ще сътворите и ще ни изпратите, но и малко ни беше страх, защото си представяхме как ще се скараме, когато едната си хареса едно лого, а другата - друго, ще започнем да се скубем и да се ритаме по кокалчетата, и накрая победената ще замине да страда на Южното Черноморие, където ще я ухапе скорпион.

За щастие, нищо подобно не се случи, защото Елисавета и Красимира не са такива жени, а и наличната коса си я пазим за по-специални случаи. Вместо това, седнахме заедно, започнахме да преглеждаме получените предложения и след напоителни (и спокойни!) разговори, стигнахме до следното заключение.

Победител в конкурса за лого на Майко Мила е ПЕТЪР АТАНАСОВ. Логото, което той ни изпрати (фаворитът ни е в червено), ужасно и адски много се хареса и на двете ни, и единодушно казахме - "ТОЙ Е!".

Иска ни се да ви споделим, все пак, ЗАЩО ТОВА, а не ОНОВА, както неминуемо ще се запитат много хора. Ами, защото ние двете в Майко Мила още си спомняме много неща отпреди децата и семейството. Гаджетата, морето, музиката. И в душите сме си още малко rock'n' roll, малко punk и... малко hip hop bitchez. Надяваме се, че и вие сте така, особено когато си сложите любимите обици, любимото червило и запалите колата нанякъде, припявайки с любимата си банда. Майко Мила е за всяка майка, която мъкне торбите с картофи, натоварена с деца, но много ясно си спомня как е падала под масата в някой бар и тайно се надява това да се случва пак от време на време. И за онази майка, която, докато е сама, пее с цяло гърло и си пази мрежестите чорапи, дънковото яке и Док Мартенса от студентските години.

Да не забравяме обаче, че все пак сме жени, и е практически невъзможно да харесаме само ЕДНО нещо. Затова тук ще ви покажем всички лога, които са ни грабнали вниманието, а на техните създатели искаме да кажем голямо "Благодаря!" за прекрасните идеи.

Вие сте се справили толкова страхотно, че имаше доста моменти, в които малко се колебаехме. Любимите ни изображения сред изброените по-долу в галерията са тези от Александрос Спанос (който ни спечели завинаги с признанието, че е грък, женен за българка, и не говори български, но когато двегодишният му син започне да реве, той казва "Майко мила! Give me a break!", както и на Анна Нотовска, Мария Димитрова и Николета Ревалска.

И накрая, както винаги се казва по такива поводи - благодарим още веднъж на всички за участието и честито на победителя, с когото ще се свържем, за да организираме предаването на наградата. Страхотни сте!

Красимира Хаджииванова

Съосновател и редакционен директор на Майко Мила

всички статии на автора
Споделете статията
cross