И аз съм човек

Майко мила, пратиха ни австралийската пожарна!

27 ноември 2018

Всяка година от 1993-а насам австралийските пожарникари доказват колко е важна професията им, позирайки за култовия Australian Firefighters Calendar, който има благотворителна мисия.

Средствата от продажбата на календарите, за които всяка година позират най-сексапилните мъже в редиците на пожарникарските служби, се даряват на Children's Hospital Foundation - организация, която финансира изследвания, свързани с лечението на деца, пострадали от изгаряния.     

Календарът излиза за 26-а поредна година, като вече ви показахме предварителни кадри от него, излязли веднага след кастинга за изданието. Днес обаче в мейла на Майко Мила пристигнаха кадрите от официалната версия на календара и бързаме да споделим с вас тези, които все още не сме публикували.  

От първото си издание досега, Australian Firefighters Calendar е успял да събере над 2,8 милиона долара за благотворителност.

Освен за Children's Hospital Foundation, тази година средства ще бъдат дарени и на организации, които се борят за опазване на дивата природа в Австралия. 

Идеята да се разшири обхватът на дарителската кампания на пожарникарите идва, след вайръл ефекта на един от миналогодишните кади от календара - пожарникар, който позира с коте. 

След като осъзнава силата на котките, тази година творческият екип, който се занимава със създаването на календара, включва още повече от тях, както и много други симпатични животни.

По-долу ви представяме още кадри от австралийски пожарникарски календар за 2019, а ТУК може да се сдобиете с личен пожарникар, който да си окачите на стената срещу уроки, за късмет и благоденствие…

Още:

Йога с голи мъже. Не ни благодарете. 

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross