fbpx
Жените могат всичко

Майко Мила!, пак ни наградиха

5 октомври 2018

Ето ни и нас, Красимира и Елисавета, след кратка сценична изява на официалната церемония на конкурса „Сайт на годината“, на която получихме първата награда в категория Блог според гласуването на онлайн публиката, в което са се включили общо 9000 души!

В организирания от „Фондация за активно развитие на уеб“ конкурс национално жури от над 50 експерти и публиката оцениха повече от 150 кандидатури в 10 категории.

Благодарим на всички читатели, които са подкрепили кандидатурата на нашата платформа, а на публиката в залата снощи се извиняваме за маймунджилъците на децата ни, които само по едно стихотворение оставаше да изрецитират, за да изгонят всички. Ние обаче си взехме набързо грамотата, нарамихме си децата и оставихме хората да си празнуват победите на воля.

Това е втората награда на „Майко Мила!“ за 2018-а, след като в началото на годината с проекта си „Оле Мале“ спечелихме Промяната – най-голямата социално-отговорна инициатива на Nova Broadcasting Group в партньорство с фондация Reach for change. Обещаваме някой светъл ден и ние да ги отпразнуваме, както си му е редът, а сега сме ето тук, в любимия ви блог на годината!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross