fbpx
Новини

Майко Мила! има да ви казва нещо важно

8 юни 2021

Скъпи ни жени в Майко Мила!

Вече пет години с вас сме заедно и сме свикнали да си казваме всичко важно, защото така правят хората, които се чувстват близки. На 11 юни всички вие ще разберете, че Елисавета се е кандидатирала за народен представител, но ние държим да ви го кажем лично.

За Елисавета е чест, че пристъпва към тази важна задача и ще го направи много отговорно, а ако избирателите и ретроградния Меркурий ѝ отредят място в парламента, тя ще може да пренесе всичко, за което работи в Майко Мила!, на много по-високо ниво. В парламента тя ще работи за реални и смислени промени в правата на жените, за развиване на социалното предприемачество, за адекватна социална политика, за възможността майките да работят и да имат шанс детето им да бъде прието в детска градина, и въобще ще се развихри така, както само тя си може. А ние ще я гледаме на трибуната и ще викаме А ТАКА, ЕЛИСАВЕТА, МНОГО ДОБРЕ ИМ ГО КАЗА!!

До този момент обаче има много време и много неизвестни, но междувременно вие не се изненадвайте, че Елисавета вече няма да присъства визуално в Майко Мила! Тя все пак винаги ще е някъде тук и никога няма да спре да пише своите смешни текстове, защото ни е обещала, а и знаем, че Майко Мила! мъничко ще ѝ липсва.

Ами, това е! Малко ни беше страх, малко се вълнувахме, но сега вече ни е лесно – казахме си всичко. Бъдете здрави, пожелаваме ви супер яко лято с много изстудено вино и малко комари!

И да знаете, че каквото и да стане, няма да престанем да мечтаем за Малдиви!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross