fbpx
Видео

Майко Мила! до Земя! Стартираме мисия HAPPY!

3 ноември 2017

Майко Мила! до Земя и прилежащите ѝ хора! Имаме важна новина за вас - предстои ни да излетим на едномесечна извънредна и невиждана мисия, в която ние, Красимира и Елисавета, ще кацнем там, където външен крак досега не е стъпвал - кухнята на ресторанти Happy Bar & Grill!

Внедряваме се в нея, за да разберем как се приготвя храната там, и дето има една приказка, да ви покажем нещата отвътре! И, естествено, имаме нужда и от вас - напишете ни в коментар тук ВСИЧКО, което искате да знаете за храната в Happy, и най-вече за месото, зеленчуците и сушито.

А ние ще ги зададем на готвачите и хората в кухнята, докато - затаете дъх - готвим заедно с тях. Ще печем месо, ще режем магданоз, ще белим скариди. Ще правим ВСИЧКО, което правят и те.

Така че, бъдете остроумни и задавайте дори и неудобни въпроси - единствено апелираме те да бъдат в добронамерен и учтив тон. Чакаме ги до 5 ноември, тук, под формата на коментар.

"Мисия Happy" стартира!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross