fbpx
И аз съм човек

Майко Мила! дава три стипендии за aMBA !

6 октомври 2020

Вече месеци наред си говорим за “ново нормално”, “предизвикателства пред бизнеса”, “дигитална трансформация”, “хоум офис” и, честно казано, не ни се иска да продължаваме с тази тема.

По-скоро ни се иска да говорим за хората, които успяха да се справят с предизвикателствата на тази шантава година и го направиха добре.

Бихме искали да намерим такива и сред вас, скъпи ни жени, и затова продължаваме с традицията да инвестираме в образование, като и тази година ще дадем три стипендии за обучение по aMBA при партньорите ни от The Business Institute.

Тази година акцентът е именно върху хората и бизнесите, които се опитват да държат главата си над водата и да се стремят към растеж, личен и професионален.

Много сме щастливи, че партньор в програмата по aMBA е любимото ни FOX Book café, създадено и управлявано от една изключителна жена – Деси Алексиева, която сме ви представяли в Майко Мила!

Тази година, в разгара на изолацията, Деси написа и един изключителен текст за това какво коства да поддържаш жив малкия бизнес в България.

След като прочетете За бавната смърт на малкия бизнес – разказ от първо лице, ще ви стане ясно защо Деси е избрана да бъде тазгодишният казусоносител в програмата по алтернативен MBA  в The Business Institute. 

Затова сме и толкова радостни, че Майко Мила! продължава с партньорството си с програмата, давайки три различни стипендии по aMBA, с които ще подкрепим три смели жени и техните бизнес идеи.

Деси Алексиева пък ще им осигури интересен и истински бизнес казус, по който да работят цяла година, а освен това ще се и срещне с всички, които участват в обучението, и ще им сподели от първа ръка историята си.

А какво ще научите в програмата по aMBA? Със сигурност много, защото тя е амбициозна, смислена и изключително полезна със знанията, контактите и уменията, които изгражда в едни вече действащи професионалисти, готови за следващото ниво в кариерата си.

Най-ценното е, че основна роля в обучението има реалният бизнес с неговите истински проблеми и задачи за решаване.

Ако вече сте готови да кандидатствате, ето тук може да се запознаете с изискванията и условията – давайте смело и ви стискаме палци!

Крайният срок за кандидатстване е 18 октомври, а победителките ще бъдат обявени на 25 октомври. Както казахме, стипендиите, които даваме тази година, са три:

1 стипендия от 90% (от стандартна такса 4400 лв.)

2 допълнителни стипендии за 50% (от стандартна такса 4400 лв.)


За alternative MBA

Програмата се състои oт два семестъра и включва 9 дисциплини. Есенният семестър се провежда в периода октомври 2020 г.–февруари 2021 г., а пролетният в периода март 2021 г.–юни 2021 г. Сесии се провеждат присъствено и онлайн в удобно за работещи време – привечер и през уикендите.
По време на програмата участничките ще се докоснат до:

  • Реален казус на FOX book café и други компании – български и чуждестранни, действащи на нашия пазар;
  • Разглеждане на бизнес решения в 360-градусова холистична перспектива през призмата на различните функции в компанията;
  • Работа върху бизнес казусите с помощта на съвременни и иновативни бизнес инструменти за анализ и вземане на решения;
  • Ценни преживявания, фокусирани върху развитие, допълване и структуриране на бизнес и лидерски умения, както и практичното им приложение;
  • Общност от над 150 професионалисти съмишленици в растящи и стартиращи бизнеси от всички браншове и индустрии, преминали през аМВА програмата, както и връзка с хиляди други алумни на The Business Institute.

А ако още се чудите дали аМВА е за вас – прочетете какво споделиха пред Майко Мила! две участнички в програмата:  

Дина, която е предприемач, дизайнер, , проектант, маркетинг консултант и какво ли още не; 

и Яна, която наред с осиновяването на дъщеричката си, съосновава първия у нас кабинет за термография.

Започвайте да кандидатствате, за да не кандидатства някой друг вместо вас и да ви отмъкне стипендията под носа. Никак няма да е приятно.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross