fbpx
Бременност

"Майко Мила! Бременна съм!"

18 декември 2018


"Майко Мила! Бременна съм!" е приложение за проследяване на бременността под формата на персонализиран дигитален дневник, съдържащ най-важната информация за бебето и неговата майка. Развитието на бебето е визуализирано по приятен начин, който позволява на майката да си представи образно колко е голямо то в момента, както и какво се случва с детето ѝ във всеки етап от развитието му.

В приложението ще имате лесен и бърз достъп до съвременно и качествено съдържание подесетки теми, свързани с бременността –както най-обикновени, всекидневни ситуации, така и по-комплексно съдържание за етапа от бременността, в който се намирате вие и бебето, и особеностите, които той носи със себе си. 

Редица полезни функционалности ще ви помогнат да бъдете по-организирани и спокойни по време на 9-месечния път към раждането, както и в проследяването на бременността. Приложението идва с няколко таймера - брояч на ритници, засичане на контракции, опция за качване на изследванияи снимки.

Измислянето на име на бебето никога вече няма да е трудно – просто отваряте Именника и избирате измежду хиляди имена! Е, може би се изхвърлихме малко... вероятно сега пък ще се затрудните да изберете сред толкова много възможности!

Една от най-полезните функции на приложението е възможността да качвате всички изследвания и снимки в него. Така ще бъдете сигурни, че по всяко време и навсякъде имате достъп до цялата документация, съпътстваща бременността ви, и можете да я предоставите на лекаря си или просто да направите справка от предните месеци. Можете да качвате и пазите снимки от видеозон, снимки на корема или каквото друго решите. Така имате достъп до всичко, свързано с бременността, на един клик разстояние!

Таймлайнът е вашият кратък път към всичко, което се случва в конкретна гестационна седмица –изследвания, тематични текстове, снимки, които сте качили, бележки в календара, както и бутони за бърз достъп до информация за вас и бебето.

Сред останалите полезни функционалности е и Болнична чанта – дигитален списък с вещи, които да вземете с вас в болницата, при това – съвършено изчерпателен! Подготовката за бебе пък ще бъде лесна и лежерна с нашия онлайн магазин, в който ще откриете всичко необходимо за майката и бебето. Указателят съдържа най-важните телефонни номера, до които бихте искали да имате бърз достъп (лекар, партньор, приятели), а в Календар бързо и лесно ще откриете бележките, снимките и изследванията, които сте качили, по дни.

Таймерът за контракции ще ви помогне да не се паникьосвате, когато настъпи големият момент. С негова помощ ще разберете зачестяват ли те и време ли е да тръгвате към болницата, а когато този момент дойде, ние ви стискаме палци и обещаваме да продължим да бъдем с вас и след раждането на най-голямото чудо – вашето бебе!

Приложението можете да свалите от:

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross