fbpx
Животът с деца

Майка прави противоречива фотосесия с доста черен хумор

18 юни 2017

Susan Copich е фотограф, актриса и модел от Ню Йорк. Когато не е пред камерата, Сюзън е зад обектива, за да снима противоречиви, двусмислени семейни сценарии, с участието на двете си дъщери и съпруга си като главни действащи лица.

Във фотосесията "Домашно блаженство" Сюзън комбинира метафората, иронията и сатирата, за да създаде дискусия около обичайните характеристики на семейството, родителството и отношенията, съпоставени с важни обществени теми, като контрол на оръжията, самоубийствата и посегателството над личното пространство.

Фотографката казва: "Подреждането и изобразяването на всяка драма да изглежда като маркетингова кампания за идеалния живот (използвайки ярки цветове, успокояваща класическа композиция, красиви дрехи, внимателно представената лъскавина и блясък) е инструмент да се привлече вниманието на публиката към суровата реалност на скритото и отричаното. Снимките налагат на публиката да погледне по-отблизо, да се изсмее нервно или с разбиране, да се отъждестви със собствените си преживявания, да се отдръпне назад, да обмисли собствения си живот и пак да погледне."

Вижте противоречивата сесия, публикувана в сайта Artfido. Макар изкуството да е много субективно за личното мнение на всеки от нас, споделете какви емоции предизвикват фотосите у вас - възможно е както да ви харесат, така и да ви отблъснат.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross