fbpx
И аз съм човек

Лятото с най-забавната майка в Инстаграм

2 септември 2018

Вече сме ви разказвали за Най-смешната жена в Инстаграм - австралийската комедийна актриса и майка на 4 деца Селесте Барбър, която умира да си прави майтап на гърба на световноизвестни красавици, имитирайки техни секси (и тук-там ретуширани) снимки и добавяйки обилна доза реалност в своите кадри.

36-годишната Селесте започна своята забавна серия още преди три години и днес вече е цяла индустрия с 1 милион Facebook и 4,6 милиона Instagram последователи.

И въпреки че в Австралия от юни до август е лека зима, през последните месеци Селесте отново разсмива милионите си фенове с горещи плажни и градински снимки, разкривайки безумните физически усилия, които са необходими, за да бъдеш уловена в клекнала поза или яхнала дърво!

Сигурни сме, че ще се забавлявате много с нейните превъплъщения, които ще ви напомнят да се доизкарате лятото спокойно, с пълен с Мохито корем, защото фотосесиите по плажа са си изморителна работа, вижте:

    

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross