Новини

Луи Вюитон, Полуобувка и Ким Кардашиян

25 август 2018

Представете си, че сте Ким Кардашиян, носейки облеченото си в лачена рокля сочно тяло върху 100-сантиметрови токчета и очаквайки целият свят да е втренчен във вас.

@virgilabloh / Instagram

Светът обаче ви подминава пренебрежително, забивайки поглед в краката на партньора ви.

На тази несправедливост е подложена през последната седмица риалити звездата, след като настоящият ѝ съпруг Кание Уест се появи на сватбата на рапъра Ту Чейнз в Маями с костюм на дизайнера Върджил Абло за Louis Vuitton, фриволно съчетан с... джапанки и чорапи.

Джапанките са от собствената модна марка на Кание – Yeezy и се очаква комбинирането им с чорап да се превърне в моден тренд.

Не бързайте обаче да казвате, че ние тук тоя тренд отдавна сме го измислили, защото в модната рубрика на Financial Times джапанките на Кание бяха сравнени с ортопедични обувки и обявени за част от упадъка на западната цивилизация.

На което рапърът отговаря просто така:

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross