fbpx
Жените могат всичко

Кърмене по време на модно ревю

18 юли 2018

„Работеща майка в действие, която продължава да показва любов на детето си и извън дома“, това бе един от хилядите коментари за Мара Мартин, която дефилира по време на Седмицата на плажната мода в Маями, кърмейки своето 5-месечно бебе.


Мултитаскинг моделът Мара Мартин бе част от шоуто на Sports Illustrated, в което се включиха 16-те победителки от открития кастинг на изданието. Те бяха жени с най-разнообразни фигури, включително и модел с протеза на крака.

Излизането на подиума с бебето на ръце не е било предварително планирано, разказва редакторката на Sports Illustrated. Тя просто вижда зад кулисите, че Мара кърми своята дъщеря и ѝ предлага да излезе на подиума заедно с нея.

"Благодарна съм, че мога да споделя това съобщение“, писа Мара Мартин в Instagram. “Надявам се то да нормализира отношението към кърменето и да покаже на света, че жените могат всичко!"

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross