fbpx
Животът с деца

Кошмарният великденски заек

7 април 2018

Повечето от нас виждат зайчетата като едни сладки, пухени създания, които си подскачат насам-натам, хрупат моркови, а в последните години и по нашите православни географски ширини започнаха да носят яйца по Великден. Когато обаче някой нахлузи огромен, често зле направен космат костюм, не всички го намират за симпатичен, даже напротив, минава в жанра „ужаси“. Днес споделяме с вас тази ужасяващо смешна селекция на Parenting с реакциите на тези деца, които определено не са впечатлени от срещата си с великденския заек, даже на моменти се опитват да избягат за живота си!

*******

Щастливо зайче, тъжно бебе

Ахх ... няма нищо по-добро от слънцето, търсенето на великденски яйца и гигантския заек, който се опитва да те задържи, когато просто искаш да отидеш при родителите си. #toddlerlife

Бедното бебе... и бедното зайче

Дори очилата и веселият малък костюм на това зайче не можаха да впечатлят това дете.

Тройна заплаха

Един започне ли, всичко свършва. Трудно е да не ти стане жал за зайчето на тази снимка. Никой не го харесва.

Агресивният заек

Просто правим предположения тук, но може би това малко момиченце е толкова изплашено от великденският заек, защото се опитва да го докопа...

Защо ме мъчиш, мамо?

Ясно е, че това сладко малко момиченце не го успокоява факта, че трябва да държи пластмасово яйце. Не можеш да спечелиш всички на твоя страна, заек!

Старовремският заек

Дори чарът на истинските, градински моркови не би могъл да накара това дете да харесва великденския заек. Тройка за усилията поне.

МААААММОООО!

- Моля те, не ме оставяй с този гигантски кафяв заек, мамо! Татко? Някой...?

Няма да търпим

Бедното момиче от задния план протяга ръце към брат си с надежда за спасение. Но очевидно, ако имаше изход, той сам би избягал. Положението е „всеки за себе си“, когато става дума за великденския заек.

Един от двама не е зле

Малката сестра приема добре заека. Но, по-големият брат? Той ще си стои на ръба на пейката и ще си крещи, благодаря.

Най. Спокойното. Зайче.

Трябва да му се признае: Независимо колко силно крещи това сладурче, той остава свеж като краставица. Или, разбира се, морков.

Тъга, истерия, тъга

Докато двете деца на заден план просто изглеждат разочаровани, че трябва да се снимат с великденския заек, момичето отпред се опитва да тича, за да спаси живота си!

Спазвай дистанция, заек!

- О, мислиш, че ще седя в скута на този човек, татко? Да... отговорът е НЕ.

Защо вие сте там, а аз съм тук?

„Хей, вижте, мама е там! Чакай, мамо! Мамо? Щом си там, аз защо стоя в скута на тоя голям космат тип?! ПОМОЩ!“

Преживях го

Ужасена? Не е нужно. Дали се забавлява? Ни най-малко.

Жертвоготовност

Все пак това дете е така всеотдайно. Ясно е, че не обича великденския заек, но седи в скута му за снимката. Браво за саможертвата!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross